[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 29، شماره 5 - ( 10-1399 ) ::
جلد 29 شماره 5 صفحات 36-27 برگشت به فهرست نسخه ها
مقاله علمی-پژوهشی: اثر ریزجلبک Aphanothece halophytica بر ترکیب اسید‌‌های چرب و اسید‌‌های آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)
پریا اکبری* 1، زهرا امینی خویی2 ، الناز عرفانی فر2
1- دانشگاه دریانوردی چابهار
2- موسسه تحقیقات شیلات
چکیده:   (6865 مشاهده)
تحقیق حاضر، به‌‌ منظور بررسی اثر ریز جلبک (Aphanothece halophytica) بر ترکیب اسید‌‌های چرب و اسیدهای آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به مدت 3 هفته صورت گرفت. در این مطالعه، سیست‌‌ها تحت شرایط استاندارد تخم‌‌گشایی شدند. سپس تعداد 1200000 عدد ناپلیوس در یک طرح کاملاً تصادفی با 3 تیمار آزمایشی و 3 تکرار (با تعداد 100000 در هر تکرار) که شامل: میزان 200 میلی‌‌لیتر ریزجلبک با تراکم سلولی جلبک به‌‌ترتیب 106×22، 106×16 و106×13 سلول در هر میلی‌‌لیتر و تیمار شاهد (مخمر 1 گرم به ازای 10000 عدد ناپلیوس) بود، مورد استفاده قرار گرفتند. بر اساس نتایج حاصله، در پایان آزمایش، بیشترین میزان ایکوزاپنتانوئیک اسید (25/0±99/3 درصد) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (02/0±44/1 درصد) در تیمار تغذیه شده با ریزجلبک با تراکم سلولی 106×13 سلول در هر میلی‌‌لیتر مشاهده شد. همچنین بیشترین میزان آسپارتیک اسید، گلوتامیک اسید، سرین، گلیسین، هیستیدین، آرژنین، ترئونین، آلانین، تیروزین، والین، متیونین، ایزولوسین، لوسین و مجموع اسیدهای آمینه در تیمار تغذیه شده با ریزجلبک با تراکم سلولی 106×13 سلول در هر میلی‌‌لیتر مشاهده شد و اختلاف معنی‌‌داری را با سایر تیمارها نشان داد (05/0>p). در کل، نتایج این تحقیق نشان داد که ناپلیوس آرتمیا تغذیه شده با سطوح مختلف این ریزجلبک ترکیب اسید‌‌های چرب و اسید‌‌های آمینه بهتری را در مقایسه با شاهد نشان داد و استفاده از تراکم سلولی 106×13 سلول در هر میلی‌‌لیتر جلبک A. halophytica در جیره غذایی ناپلئوس آرتمیا توصیه می‌‌گردد.
واژه‌های کلیدی: آرتمیا ارومیانا، ترکیب اسید چرب، اسید آمینه، ریزجلبک Aphanothece halophytica
متن کامل [PDF 478 kb]   (552 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تكثير و پرورش
دریافت: 1399/1/20 | پذیرش: 1399/4/3 | انتشار: 1399/10/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Akbary P, Amini khoei Z, Erfanifar E. Effect of Aphanothece halophytica microalgae on fatty acids and amino acids composition of Artemia urmiana nauplius. isfj 2020; 29 (5) :27-36
URL: http://isfj.ir/article-1-2396-fa.html

اکبری پریا، امینی خویی زهرا، عرفانی فر الناز. مقاله علمی-پژوهشی: اثر ریزجلبک Aphanothece halophytica بر ترکیب اسید‌‌های چرب و اسید‌‌های آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). مجله علمي شيلات ايران. 1399; 29 (5) :27-36

URL: http://isfj.ir/article-1-2396-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 29، شماره 5 - ( 10-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4645