1- ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی 2- پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور
چکیده: (3812 مشاهده)
یک تحقیق 30 روزه به منظور بررسی اثرات درصد غذادهی مختلف (2، 4، 6، 8، 10% وزن تر/روز) و غذای تر (20% وزن تر/روز) بر عملکرد رشد و مصرف جیره غذایی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) انگشت قد (با وزن اولیه 8/0 گرم) در مرحله نرسری انجام شد. ماهیان تغذیه شده با غذای تر کمترین بازماندگی و کارایی تغذیه را نسبت به سایر تیمارها داشتند. عملکرد رشد شامل وزن نهایی و نرخ رشد ویژه (SGR) با افزایش سطح غذادهی به طور معنیداری افزایش یافت (05/0p<). ارتباط بین نرخ رشد ویژه (% در روز) و سطح غذادهی (% در روز) به صورت منحنی مجانبی و به صورت 7319/0+x3196/0=SGR توصیف شد. اختلاف معنیداری در شاخصهای کبدی، احشایی و چاقی در بین تیمارها دیده نشد. بر اساس نتایج بالا میتوان نتیجهگیری کرد که غذادهی در سطح 8% وزن بدن در روز برای عملکرد رشد و کارایی تغذیهای ماهی شانک در مرحله نرسری مناسب است.