[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 12، شماره 4 - ( 10-1382 ) ::
جلد 12 شماره 4 صفحات 153-162 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی تغذیه طبیعی ماهی سرخوی معمولی (Lutjanus johni) در آبهای هرمزگان
چکیده:   (158 مشاهده)
نظر به اینکه اطلاعات زیستی اندکی بخصوص در رابطه با تغذیه سرخو معمولی Lutjanus johni وجود داشت. از اردیبهشت ماه 1357 لغایت تیر ماه 1376 به مدت 15 ماه جمعا 613 نمونه مورد بررسی قرار گرفت. در این راستا شاخص خالی بودن معده (CV)  و ترجیح غذایی (Fp) این ماهی محاسبه شد. از معده های بررسی شده تعداد 44 عدد پر،27 عدد نیمه پر و 542 عدد خالی بودند. شاخص خالی بودن معده برابر با 4/88 و میزان ترجیح غذایی برای سخت پوستان 6/55، ماهی 3/44 و نرمتنان 1.4 بدست آمد. در بررسی جزیی تر سخت پوستان، Fp برای خرچنگ 54، عقربک 2/23، میگو 2/20 و لابستر 5/2 محاسبه شد. در نهایت نتیجه گرفته شد که احتمالا این ماهی یک گونه کم خور بوده و غذای اصلی آنها را سخت پوستان تشکیل می دهند که از این میان خرچنگ غذای اصلی محسوب می شود
واژه‌های کلیدی: تغذیه، ماهی سرخوی معمولی، Lutjanus johni، استان هرمزگان، ایران
متن کامل [PDF 185 kb]   (36 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: ۱۳۹۶/۱۰/۳ | پذیرش: ۱۳۹۶/۱۰/۳ | انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۳
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

کد امنیتی را در کادر بنویسید >


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


بررسی تغذیه طبیعی ماهی سرخوی معمولی (Lutjanus johni) در آبهای هرمزگان. مجله علمي شيلات ايران. 1382; 12 (4) :153-162

URL: http://isfj.ir/article-1-1963-fa.html



دوره 12، شماره 4 - ( 10-1382 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3638