[Home ] [Archive]   [ فارسی ]  
:: Main :: About :: Current Issue :: Archive :: Search :: Submit :: Contact ::
Search in website

Advanced Search
..
Receive site information
Enter your Email in the following box to receive the site news and information.
..
Indexing:
..
RSS

AWT IMAGE

..
:: Volume 13, Issue 1 (4-2004) ::
isfj 2004, 13(1): 163-170 Back to browse issues page
تهیه کتلت ماهی کپور و تعیین زمان ماندگاری آن در دمای شردخانه ای 18- درجه سانتیگراد
Abstract:   (3380 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 170 kb]   (912 Downloads)    
Type of Study: Research | Subject: بهداشت بيماريها
Received: 2018/01/16 | Accepted: 2018/01/16 | Published: 2018/01/16
Add your comments about this article
Your username or Email:

CAPTCHA



XML   Persian Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

تهیه کتلت ماهی کپور و تعیین زمان ماندگاری آن در دمای شردخانه ای 18- درجه سانتیگراد. isfj 2004; 13 (1) :163-170
URL: http://isfj.ir/article-1-1990-en.html


Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Volume 13, Issue 1 (4-2004) Back to browse issues page

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 4645