یکی از مشکلات مرتبط با سوریمی تهیهشده از ماهیان آبهای شیرین در مقایسه با گونههای ماهیان دریایی پایین بودن مقدار عددی سفیدی رنگ آن میباشد که عمدتأ به دلیل قرمزتر بودن رنگ عضلات آنها نسبت به سایر ماهیان میباشد. در این پژوهش از پراکسید هیدروژن با غلظتهای 1، 2 و 3 درصد در نسبتهای آب به گوشت 1:2 و 1:3 و انجام عمل شستشوی گوشت چرخشده به تعداد 1، 2 و 3 بار در جهت بهبود کیفیت رنگ سوریمی حاصل از گوشت ماهی کپور نقرهای استفاده گردید. بر اساس آزمون رنگ و میزان آب مورد استفاده جهت شستشو در فرآیند یک بار و دو بار شستشو، بجز تیمار 4 (غلظت 1% H2O2، نسبت 1:2 یک بار شستشو) و تیمار10 (غلظت 1% H2O2، نسبت 1:2، دو بار شستشو) که نسبت به سایر تیمارها سوریمی با سفیدی کمتری تولید نمود، میتوان سایر تیمارهای مربوطه را به عنوان تیمار موثر از نظر بهبود رنگ سوریمی در نظر گرفت. بر اساس نتایج تیمار 4 با میزان عددی شاخص سفیدی 20/68 با سایر تیمارهای یک بار شستشو دارای اختلاف معنیدار بود (05/0>p). تیمار 10 با مقدار عددی شاخص سفیدی 37/68 با سایر تیمارهای دو بار شستشو فاقد اختلاف معنیدار بود(05/0<P). نکته اینکه در خصوص فرآیند سه بار شستشو تفاوت معنیداری بین میزان عددی شاخص سفیدی تیمارها مشاهده نشده (05/0<P) و میزان سفیدی رنگ سوریمی حاصله به میزان عددی ۲۵/۶۵-56/62 ثبت گردید. در نهایت مشخص گردید که افزایش غلظت پراکسید هیدروژن و تعداد دفعات شستشو تأثیرمعنیداری در بهبود رنگ آب حاصل از شستشو و همچنین میزان سفیدی رنگ سوریمی حاصله دارد.