[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی عوامل تعیین‌کننده در انتخاب‌ پذیری و ترجیح زیستگاه سیاه ماهی Capoeta capoeta gracilis (Keyserling 1891) در رودخانه سیاهرود (از سرشاخه‌های حوضه رودخانه سفیدرود)
هادی اسدی *، مسعود ستاری، سهیل ایگدری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سیتوتوکسیک و ضد سرطانی دیواره بدن خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در شرایط آزمایشگاهی
سعید بحرودی *، محمد علی نعمت الهی، محمد رضا آقا صادقی، ملیکا ناظمی، بهادر بهروز
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر سمیت مزمن علف‌کش آترازین (Atrazine) بر روند تجمع‌پذیری آن در فیله‌ی ماهی شیربت (Barbus grypus)
علی خبازیان زاده *، علی دادالهی سهراب، مجتبی علیشاهی، سید حسین خزاعی، حسین محمد‌ عسگری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره اتانولی جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium بر عملکرد رشد، درصد بقاء، و مقاومت در برابر ویبریوزیس (Vibrio harveyi) در میگوی پا سفید غربی Litopenaeus vannamei
عقیل دشتیان نسب *، مهرزاد مصباح، رحیم پیغان، شاپور کاکولکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر نایسین Z بر برخی پارامترهای شیمیایی و باکتریایی مولد فساد در سوریمی ماهی کیلکا معمو لی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
عبداله دهبندی *، عباسعلی مطلبی، ودود رضویلر، رضا پورغلام
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML معرفی باکتری های کاهنده آلاینده های فلزی ( آهن ، نیکل) در خور موسی
محمود رامین *، مسطوره دوستدار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )
قربان زارع گشتی *، عباسعلی مطلبی، یزدان مرادی، علی اصغر خانی پور، نسرین مشائی، سید حسن جلیلی، مینا سیف زاده، فریدون رفیع پور، فرحناز لکزایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کارایی پودرضایعات مرغ به عنوان جایگزین پودر ماهی در جیره غذایی فیلماهی (Huso huso) در دوران رشد
میرحامد سیدحسنی *، داوود طالبی حقیقی، محمود حافظیه، محمد علی یزدانی ساداتی، حمیدرضا پورعلی، هوشنگ یگانه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاٴثیر فلوکستین بر میزان مصرف غذا و رفتار غذایی در ماهی طلایی Carassius auratus
محمد نوید فرصت‌کار، کاظم کوکرم، محمد علی نعمت‌اللهی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) بر مهار آنزیم پلی فنول اکسیداز و روند ملانوزیس در میگو پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
الهام نصیری، مرضیه موسوی نسب *، سید شهرام شکر فروش، محمد تقی گلمکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برخی از خصوصیات زیستی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi)د ر تالاب شادگان
سیداحمدرضا هاشمی *، رسول قربانی، فرهاد کیمرام، سیدعباس حسینی، غلامرضا اسکندری، سید علی اکبر هدایتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML یافته علمی کوتاه: اثر نمک سود کردن بر روی زمان ماندگاری ماهی سارم دهان بزرگ Scomberoides commersonnianus
زهرا هادی زاده *، نرگس مورکی، سهراب معینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by