مجله علمی شیلات ایران- درباره نشریه
در باره نشریه

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها

مجله علمی شیلات ایران به صورت دو ماهنامه به منظور نشر و گسترش فعالیت‌های پژوهشی، اطلاعات حاصل از تازه‌ترین پژوهش‌های محققین در زمینه‌های مختلف علوم شیلاتی و زیست شناسی آبزیان را به چاپ می‌رساند.  

این فصلنامه از تاریخ  ۱۳۷۹/۱۱/۸ با تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای درجه علمی – پژوهشی گردید.

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین و دو ماهنامه دو زبانه (فارسی و انگلیسی)می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای الکترونیکی آن ISSN:۲۳۲۲-۵۹۹۸ است.

براساس رتبه بندی سامانه نشریات علمی جهان اسلام (ISC) مجله علمی شیلات ایران در چارک قرار گرفته است.

چکیده همه مقالات هم به فارسی و هم به انگلیسی به چاپ می‌رسد.

مجله علمی شیلات ایران open access می باشد.  
به استحضار می­رساند کلیه نویسندگان محترم  در زمان ثبت مقاله در سایت مجله، می­ بایست برای هر مقاله مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ ریال (دویست هزار تومان) واریز نمایند. همچنین در صورت پذیرفته شدن مقاله جهت چاپ، مبلغ ۳.۲۵۰.۰۰۰ ریال (سیصد و بیست و پنج هزار تومان) دیگر برای تامین بخشی از هزینه­ های چاپ از نویسنده دریافت خواهد شد.

مجله علمی شیلات ایران در سایت‌های بین‌المللی و داخلی مانند: OceanDocs, Aquatic Commons, ProQuest, SID ,CABI ,ASFA و ISC نمایه می‌شود و در پایگاه علوم جهان اسلام (ISC) دارای ضریب تاثیر می‌باشد. مقالات به صورت آن لاین در سایت مجله در اختیار خوانندگان قرار دارد.

سیاست کلی نشریه اشاع و ترویج علم در بین محققین می باشد از همین رو دسترسی به مقالات منتشر شده در نشریه به صورت دسترسی آزاد (رایگان) (Open Access) می باشد از همین رو دارای مجوز حق انتشار (Creative Commons (CC می باشد تا مخاطبین ضمن استفاده از مقالات منتشر شده در نشریه، نسبت به رعایت ارجاع دهی به اصل مقالات را نیز مدنظر قرار دهند.
 این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) می باشدو از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.
داوران محترم وظیفه بررسی کیفی، محتوایی و علمی مقالات را دارند و با اعلام نظرات اصلاحی خود به بهبود و ارتقاء کیفی و محتوایی مقالات کمک می کنند. از داوران محترم انتظار می رود بعد از بررسی اولیه، بلافاصله سردبیر نشریه را در جریان نتیجه آن قرار دهند که شامل:

عدم داوری مقاله به دلیل نبودن موضوع مقاله در حوزه کار داور، کمبود وقت یا... است. داوری همراه با تآخیر به دلیل شلوغ بودن وقت، عدم دسترسی به امکانات کافی و... است.

کلیه اطلاعات موجود در مقالات می بایست برای داور محرمانه تلقی شده و داور در حفظ آن بکوشد. داوری مقالات می بایست بر اساس مستندات علمی و استدلال کافی باشد، با وضوح و به روشنی بیان شود و این مدارک به نشریات و نویسندگان ارائه شود و از اعلام نظر سلیقه ای، شخصی، نژادی و مذهبی و غیره در داوری مقالات خودداری کند. توجه به منابع استفاده شده در مقاله از دیگر وظایف داوران است. کلیه تحقیقات، موضوعات و نقل قول هایی که در مقاله استفاده شده است می بایست با ارجاع دهی کامل در کتابنامه همراه باشد. داوران مقالاتی که منافع اشخاص، موسسات و شرکت های خاصی به وسیله آن حاصل می شود و یا روابط شخصی در آن مشاهده می شود  را نمی بایست برای داوری قبول کنند.
سیستم مشابهت یاب: برای جلوگیری از سرقت علمی،  این نشریه از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب برای مقالات فارسی استفاده می کند.

 

نشانی مطلب در وبگاه مجله علمی شیلات ایران:
http://isfj.ir/find-1.40.16.fa.html
برگشت به اصل مطلب