TY - JOUR JF - ISFJ JO - isfj VL - 21 IS - 1 PY - 2012 Y1 - 2012/4/01 TI - Changes in growth and amino acid composition of Rutilus frisii kutum during larval development TT - تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی N2 - نمونه‌برداری در روزهای 7 ، 10، 15، 20، 25، 30، 35، 40 و 50 پس از تخم‌گشایی انجام گرفت. نتایج رشد نشان داد که میانگین (± 47/8 و 41/0±انحراف استاندارد) آن بترتیب 01/0±33/483 میلی‌گرم بود. بررسی تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه ماهی سفید در مراحل مختلف رشد و تکامل لاروی، از روز 7 تا روز 50 پس از تخم‌گشایی، نشان داد که ترکیب اسید آمینه‌های لارو ماهی سفید تغییرات معنی‌داری را از خود نشان می­دهد. مقایسه ترکیب اسید آمینه­ی لارو ماهی سفید و روتیفر همبستگی قوی و معنی‌داری را نشان می­دهد، اما در مقایسه با روتیفر، ضریب همبستگی غذای خشک بالاتر بود. این نتایج نشان دادند که ظاهراً هیچ عدم تعادل عمده و مهمی در پروفیل اسید آمینه­های ضروری دارای توازن و تعادل کمتری بود. در طول این مطالعه اسید آمینه­های متیونین، لیزین، آرژنین، ترئونین و هیستیدین بعنوان اسیدهای آمینه محدود کننده ظاهر شدند و بیشترین تفاوت بین ترکیب اسید آمینه­ی لارو و غذای مصرفی را از خود نشان دادند.<span lang="FA" style="color: black font-family: " b="" compset"="" font-size:="" 12pt="" mso-ascii-font-family:="" "times="" new="" roman"="" mso-hansi-font-family:="" roman""=""> SP - 65 EP - 78 AU - Khosravi Bakhtiarvandi, N. AU - Abedian Kenari, A.M. AU - Nazari, R.M. AU - Makhdoomi, Ch. AD - KW - Aquaculture KW - Nutrition KW - Diet UR - http://isfj.ir/article-1-592-fa.html DO - 10.22092/ISFJ.2017.110039 ER -