@ARTICLE{Yasemi, author = {Yasemi, M. and Sarpanah, A. and Mahmoudi Khoshdarehgi, M. and Parsa, M. and }, title = {Investigating the effect of Caraway (Carum carvi) on some growth indexes and body approximate composition of Beluga, Huso huso (Linnaeus; 1758) fingerlings}, volume = {26}, number = {2}, abstract ={فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) از ماهیان اقتصادی و با ارزش دریای خزر می باشد که به دلیل بومی بودن، رشد نسبتا سریع، امکان تولید مثل در شرایط اسارت، تامین لارو و بچه ماهی آن با هزینه کمتر در مقایسه با سایرگونه های ماهیان خاویاری کاندید مناسبی برای پرورش به شمار می رود (Mohseni et al., 2008). زیره سیاه گیاهی بوته ای و علفی به ارتفاع حداکثر نیم متر می­باشد. قسمت مورد استفاده ی این گیاه، میوه های آن است که سرشار از اسانس می باشد. زیره دارای خواص ضد انگلی، ضد قارچی، ضد عفونی کننده و ضد اسپاسم بوده و مقوی معده است (Ahmad & Abdel-Tawwab, 2011). در سال‌های اخیر بیشترین تحقیقات تغذیه‌ای در ارتباط با اثرات پروبیوتیک‌ها و پرو بیوتیک‌ها در آبزی پروری بوده است، بطوریکه در آبزی پروری پروبیوتیک‌ها به منظور کنترل بیماری‌ها، به صورت مکمل غذایی یا حتی در برخی موارد به عنوان جایگزینی برای ترکیبات ضد میکروبی (آنتی بیوتیک‌ها) مورد استفاده قرار می‌گیرد (Cain et al., 2003). این تحقیق با هدف بررسی تاثیر پودر زیره سیاه بر برخی شاخص­های رشد و ترکیبات لاشه بدن بچه فیل ماهیان صورت پذیرفت. }, URL = {http://isfj.ir/article-1-1480-fa.html}, eprint = {http://isfj.ir/article-1-1480-fa.pdf}, journal = {Iranian Scientific Fisheries Journal}, doi = {10.22092/ISFJ.2017.113495}, year = {2017} }