@ARTICLE{Pagheh, author = {Mozanzadeh Torfi, M. and Pagheh, E. and Zabayeh Najafabadi, M. and Ghafleh Marammazi, J. and Hosseini, S.J. and Mehrjooyan, Sh. and Osooli, A.R. and Saghavi, H. and Monem, J. and }, title = {Optimum feeding percentage in nursery phase of yellowfin seabream (Acanthopagrus latus}, volume = {27}, number = {4}, abstract ={یک تحقیق 30 روزه به منظور بررسی اثرات درصد غذادهی مختلف (2، 4، 6، 8، 10% وزن تر/روز) و غذای تر (20% وزن تر/روز) بر عملکرد رشد و مصرف جیره غذایی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) انگشت قد (با وزن اولیه 8/0 گرم) در مرحله نرسری انجام شد. ماهیان تغذیه شده با غذای تر کمترین بازماندگی و کارایی تغذیه را نسبت به سایر تیمار­ها داشتند. عملکرد رشد شامل وزن نهایی و نرخ رشد ویژه (SGR) با افزایش سطح غذادهی به طور معنی­داری افزایش یافت (05/0p<). ارتباط بین نرخ رشد ویژه (% در روز) و سطح غذادهی (% در روز) به صورت منحنی مجانبی و به صورت 7319/0+x3196/0=SGR توصیف شد. اختلاف معنی­داری در شاخص­های کبدی، احشایی و چاقی در بین تیمار­ها دیده نشد. بر اساس نتایج بالا می­توان نتیجه­گیری کرد که غذادهی در سطح 8% وزن بدن در روز برای عملکرد رشد و کارایی تغذیه­ای ماهی شانک در مرحله نرسری مناسب است. }, URL = {http://isfj.ir/article-1-1847-fa.html}, eprint = {http://isfj.ir/article-1-1847-fa.pdf}, journal = {Iranian Scientific Fisheries Journal}, doi = {10.22092/ISFJ.2018.117753 }, year = {2018} }