%0 Journal Article %A Nekuie Fard, A. %A Hossainzadeh Sahhafi, H. %A Motalebi, A.A. %A Rastiannassab, A.H. %A Azadikhah D., %A Mostafazadeh, B. %T Effect of reused water on growth index and survival rate of the Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) %J Iranian Scientific Fisheries Journal %V 21 %N 4 %U http://isfj.ir/article-1-806-fa.html %R 10.22092/ISFJ.2017.110093 %D 2013 %K Oncorhynchus mykiss, reused water, growth index, %X این تحقیق با هدف دستیابی به حداکثر توان بهره‌گیری مجدد از توانایی‌های بالقوه آب برپایه حداقل تاثیرگذاری در شاخص‌های رشد درماهیان قزل آلای رنگین کمان به اجرا در آمد. بدین منظور 4گروه از ماهیان شامل گروههای: شاهد (پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین کمان با استفاده از 100 درصد آب تازه)، آزمون 1 (پرورش ماهی با استفاده از 30 درصد آب برگشتی (با تصفیه فیزیکی) و70 درصد آب تازه) ، آزمون 2 ( پرورش ماهی با استفاده از 70 درصد آب برگشتی (با تصفیه فیزیکی) و 30 درصد آب تازه)، آزمون 3 (پرورش با استفاده از 100 درصد آب برگشتی) انجام شد. ماهی‌دار کردن گروهها با در نظر گرفتن 62 عدد ماهی درهر مترمربع با وزن متوسط ( 5/1 ± 1 5 ) گرم صورت گرفت.شاخص‌های رشد: ضریب رشد ویژه SGR) )، ضریب چاقی (CF) ، ضریب تبدیل غذای واقعی (FCR) ، میزان بازماندگی (SR) بین گروههای آزمون درهرماه محاسبه و تعیین شد، مقایسه میانگین افزایش رشد ماهانه گروههای مختلف مبین کاهش معنی‌دار رشد ماهیان گروههای آزمون نسبت به گروه شاهد است. همچنین بین گروههای آزمون 1و2 با گروه آزمون 3 نیز اختلاف معنی دار مشاهده شد. فاکتور ضریب رشد ویژه بین گروههای آزمون 1 و2 اختلاف معنی‌دار نداشت. میانگین SR FCR , در تمام گروهها دارای اختلاف معنی‌دار با یکدیگر بودند. با توجه به نتایج بدست آمده می‌توان بیان کرد که با افزایش درصد جایگزینی آب در جریان استخرهای پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین کمان با آب برگشتی سبب افزایش معنی دار در ضریب تبدیل غذایی، کاهش معنی دار درمیزان بازماندگی و ضریب چاقی ،افزایش معنی دار درمیزان تلفات ماهیان ونهایتا کاهش میزان تولید نهایی می شود. %> http://isfj.ir/article-1-806-fa.pdf %P 115-124 %& 115 %! %9 Research %L A-10-897-50 %+ %G eng %@ 1026-1354 %[ 2013