Iranian Scientific Fisheries Journal
مجله علمي شيلات ايران
isfj
Agriculture
http://isfj.ir
1
admin
1026-1354
2322-5998
10.18869/acadpub.isfj
000000
000000
000000
fa
jalali
1382
7
1
gregorian
2003
10
1
12
3
online
1
fulltext
fa
مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
پژوهشي
Research
<span id="ContentPlaceHolder1_lblAbstract"><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">کیلکای آنچوی فراوانترین میزان صید را در بین شگ ماهیان دریای مازندران دارد. کیفیت</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">پایین بسیاری از فرآورده های ماهی مربوط به کیفیت مواد خام میباشد و کیفیت مواد خام</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">ارتباط نزدیکی با آسیب چربی آن دارد. در این تحقیق کیلکای آنچوی از محل صید روی</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">عرشه به دو روش حمل و نگهداری با مخازن آب خنک شده دریا</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> (Chilled Sea Water=CSW) </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">به نسبت های 60، 25 و 15 درصد به ترتیب از ماهی، یخ و آب دریا که دمای مخلوط 2- درجه</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">سانتیگراد بوده و به وسیله جعبه حاوی پودر یخ که نسبت ماهی به یخ 1:2 بود به محل</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">فرآوری حمل گردید و خصوصیات کیفی آن از جمله میزان رطوبت، چربی کل، فسفولیپید،</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">چربی خنثی، ترکیبات اسیدهای چرب، عدد پراکسید، اسیدهای چرب آزاد، آهن هم،</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">تیوباربیتوریک اسید، فلورسانس فاز آلی عصاره کلروفرمی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">حاصل، کیفیت برتر چربی ماهی را در روش</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span> </span><span dir="ltr" style="FONT-SIZE: 10pt">CSW </span><span lang="AR-SA" style="FONT-SIZE: 10pt">نشان داد</span><span dir="ltr"></span><span dir="ltr" style="FONT-SIZE: 10pt"><span dir="ltr"></span></span></span>
کیلکای آنچوی, clupeonella engrauliformis, کیفیت چربی, حمل و نگهداری, دریای مازندان کیلکای آنچوی, clupeonella engrauliformis , کیفیت چربی, حمل و نگهداری, دریای مازندان.
97
108
http://isfj.ir/browse.php?a_code=A-10-1417-107&slc_lang=fa&sid=1
M
Rezaie
مسعود
رضایی
100319475328460017081
100319475328460017081
Yes
S
Moieni
سهراب
معینی
100319475328460017082
100319475328460017082
No
M
Safari
محمد
صفری
100319475328460017083
100319475328460017083
No
F
Ghafari
فرحناز
غفاری
100319475328460017084
100319475328460017084
No
M.A
Sahari
محمدعلی
سحری
100319475328460017085
100319475328460017085
No