[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 20، شماره 3 - ( 7-1390 ) ::
جلد 20 شماره 3 صفحات 172-167 برگشت به فهرست نسخه ها
یافته علمی کوتاه: مقایسه ترکیبات عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) پرورش یافته در آبهایی با شوری متفاوت
همایون حسین زاده صحافی ، شهره مسائلی1 ، حسین نگارستان ، مرتضی علیزاده
چکیده:   (19393 مشاهده)
In this research, controlled changes of rainbow trout muscular composition cultured in brackish water (14.1ppt) and freshwater (4.3ppt) was compared. Some 180 juvenile rainbow trout with a weight of 47.2±0.1g each were released in 6 polyethylene tanks with a capacity of 1.5m³. During the experiment, water temperature was kept constant. Feeding fish was conducted using common Faradaneh food and considering water temperature and fish biomass. After 126 days, fishes attained around 320±20g of weight, were sampled and taken to laboratory and the amount of protein, fat, ash, minerals and moisture in their muscle tissue were measured. Results showed amount of fat and dry matter in brackish water cultured fishes is less than those cultured in freshwater. The average percentage of protein and minerals in brackish freshwater cultured fishes were significantly different and the average percentage of moisture in brackish water cultured fish was higher than those of the freshwater fish.
واژه‌های کلیدی: آزاد ماهیان، آب لب شور، آب شیرین، ترکیبات بدن
متن کامل [PDF 334 kb]   (5478 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: فيزيولوژي آبزيان
دریافت: 1391/3/2 | پذیرش: 1394/4/13 | انتشار: 1394/4/13
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hosseinzadeh H, Masaeli S, Negarestan H, Alizadeh M. Comparison of muscular tissue composition of rainbow trout in brackish and different salinity waters. isfj 2011; 20 (3) :167-172
URL: http://isfj.ir/article-1-428-fa.html

حسین زاده صحافی همایون، مسائلی شهره، نگارستان حسین، علیزاده مرتضی. یافته علمی کوتاه: مقایسه ترکیبات عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) پرورش یافته در آبهایی با شوری متفاوت . مجله علمي شيلات ايران. 1390; 20 (3) :167-172

URL: http://isfj.ir/article-1-428-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 20، شماره 3 - ( 7-1390 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4700