[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 27، شماره 3 - ( 5-1397 ) ::
جلد 27 شماره 3 صفحات 130-121 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر افزودن سطوح مختلف مکمل پودر زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شاخص‌‌های رشد، بازماندگی و ترکیبات شیمیایی لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
محمد شیخ اسدی* 1، جلیل ذریه زهرا2 ، احمد رفیعی پور3 ، لاله یزدان پناه گوهرریزی4 ، قنبر سیرپور5
1- دانشگاه زابل
2- سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
3- دانشگاه جیرفت
4- مرکز تحقیقات کرمان
5- شیلات ایران
چکیده:   (4445 مشاهده)
اثر سطوح مختلف مکمل گیاهی پودر زیره سبز بر شاخص‌‌های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی در تابستان 1395 به مدت 56 روز در مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان خلیج فارس مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، 4 گروه از میگوها با میانگین وزنی 03/0±45/3 گرم در تانک‌‌های فایبرگلاس 300 لیتری با تراکم 60 عدد میگو در هر تانک، با سطوح مختلف (5/0، 1 و 5/1 درصد) مکمل خوراکی حاویپودر زیره سبز با 3 تکرار غذادهی شدند. در انتهای دوره شاخص‌‌های رشد (میانگین افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی)، درصد بازماندگی و ترکیبات شیمیایی بدن تیمارهای آزمایشی با تیمار شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد، که تیمار تغذیه شده با سطح 1 درصد پودر زیره سبزاز شاخص‌‌های رشد بهتر و بازماندگی بیشتری نسبت به سایر تیمارها برخوردار بود (05/0>p). در رابطه با آنالیز بیوشیمیایی لاشه، نتایج نشانگر افزایش معنی‌‌دار میزان پروتئین و چربی و کاهش معنی‌‌دار رطوبت در تیمارهای پودر زیره سبز در مقایسه با تیمار شاهد بود (05/0>p). نتایج این تحقیق نشان داد که سطح 1 درصد پودر زیره سبز در جیره غذایی، می‌‌تواند جهت بهبود عملکرد رشد، بازماندگی و کیفیت لاشه میگوی سفید غربی مورد استفاده قرار گیرد.
واژه‌های کلیدی: زیره سبز، شاخص رشد، ترکیب لاشه، محرک رشد، میگوی سفید غربی
متن کامل [PDF 712 kb]   (1041 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي |
دریافت: 1397/2/1 | پذیرش: 1397/6/21 | انتشار: 1397/5/24
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sheikh Asadi M, Zorriehzahra S, Rafieepour A, Yazdanpanah Goharrizi L, Sirpour G. The effect of addition different levels Cumin powder (Cuminum Cyminum) supplement on growth indices, survival and carcass compositions of western white shrimp (Litopenaeus vannamei). isfj 2018; 27 (3) :121-130
URL: http://isfj.ir/article-1-2038-fa.html

شیخ اسدی محمد، ذریه زهرا جلیل، رفیعی پور احمد، یزدان پناه گوهرریزی لاله، سیرپور قنبر. تأثیر افزودن سطوح مختلف مکمل پودر زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شاخص‌‌های رشد، بازماندگی و ترکیبات شیمیایی لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei). مجله علمي شيلات ايران. 1397; 27 (3) :121-130

URL: http://isfj.ir/article-1-2038-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 27، شماره 3 - ( 5-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4645