[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای مولودی صالح

سهیل ایگدری، عطا مولودی صالح، سولماز احمدی، دکتر نرگس جواد زاده،
دوره ۲۹، شماره ۱ - ( ۱-۱۳۹۹ )
چکیده

این تحقیق با هدف بررسی انعطافپذیری ریختی شکل بدن جمعیت‌‌های ماهی کاراس(Carassius gibelio)  در سیستم‌‌های آب ساکن و جاری با استفاده از روش ریخت‌‌سنجی هندسی به اجرا درآمد. برای این ‌منظور تعداد ۱۱۹ قطعه ماهی از رودخانه سفیدرود (۳۰ عدد)، دریاچه آلاگل (۳۷ عدد)، دریاچه پشت سد خداآفرین روی رودخانه ارس (۲۱ عدد) و رودخانه ماشکیل (۳۱ عدد) صید شدند. برای استخراج داده‌های شکل بدن در روش ریخت‌سنجی هندسی، از سمت چپ سطح جانبی نمونه‌ها عکس‌برداری و بر روی تصاویر دوبعدی در نرم افزار TpsDig۲، تعداد ۱۵ نقطه لندمارک تعریف شده، رقومی گردیدند. سپس داده‌های حاصل پس از آنالیز پروکراست، براساس روش‌‌های چند متغیره تجزیه به مولفه‌‌های اصلی، تجزیه همبستگی کانونی، واریانس چند متغیره آنالیز خوشه‌ای مورد تحلیل قرار گرفتند. نتایج تفاوت معنی‌داری بین شکل بدن جمعیت‌های مورد مطالعه نشان داد (۰۰۱/۰p<). براساس نتایج، جمعیت‌‌های دریاچه‌‌های آلاگل و سد خداآفرین دارای بدنی مرتفعتر و سر نسبتاً کوچک‌‌تر و جمعیت‌‌های رودخانه‌‌های سفیدرود دارای بدنی مرتفعتر ولی همانند جمعیت رودخانه ماشکیل دارای سر بزرگ‌تر بودند. همچنین تحلیل خوشه‌ای دو جمعیت دریاچه‌‌های آلاگل و پشت سد خداآفرین را در یک شاخه و جمعیت‌های رودخانه‌‌های سفیدرود و ماشکیل را در شاخه دیگری قرار داد که بیانگر جدایی جمعیت‌های آب جاری و جمعیت‌های آب ساکن دریاچه‌ای می‌باشد. نتایج نشان داد که شکل بدن در ماهی کاراس از الگوی کلی وابسته به نوع زیستگاه تبعیت می‌‌کند.
 
سهیل ایگدری، عطا مولودی صالح، محمد محمودی، فردین حکیمی،
دوره ۳۰، شماره ۵ - ( ۹-۱۴۰۰ )
چکیده

این مطالعه در سال ۱۳۹۶ با نمونه‌‌برداری از ۷ ایستگاه در سرشاخه‌‌های رودخانه طالقان به ‌‌منظور تعیین مطلوبیت زیستگاه ماهی قزل‌‌آلای خال قرمز (Salmo trutta) انجام شد. نمونه‌برداری با استفاده از دستگاه الکتروشوکر به صورت سه تکرار در هر ایستگاه صورت گرفت. هشت فاکتور محیطی از جمله درجه حرارت آب (درجه سانتیگراد)، عمق آب (سانتیمتر)، عرض رودخانه (متر)، شیب (درجه)، سرعت جریان آب (متر بر ثانیه)، قطر متوسط سنگ بستر (سانتیمتر)، عرض ساحل و ارتفاع از سطح دریا مورد سنجش قرار گرفتند. مقادیر عددی شاخص مطلوبیت فاکتورهای مورد مطالعه در هر ایستگاه تعیین و میانگین حسابی شاخص‌‌های مطلوبیت هر فاکتور در کلیه ایستگاه‌‌های نمونه‌‌برداری به ‌‌عنوان شاخص مطلوبیت آن فاکتور در نظر گرفته شد. بر طبق نتایج، مطلوب‌ترین دما در دامنه ۱۲-۵/۱۰ درجه سانتیگراد، مطلوب‌ترین عمق در دامنه‌‌ ۳۰-۲۰ سانتیمتر، مطلوب‌ترین عرض رودخانه در دامنه ۰/۳-۵/۲ متر، مطلوب‌ترین شیب در دامنه ۹/۱-۶/۱، مطلوب‌ترین سرعت آب در دامنه ۶۲/۰-۴۱/۰ متر بر ثانیه، مطلوب‌ترین ارتفاع در دامنه ۳۰۰۰-۲۲۵۰ متر و مطلوب‌ترین قطر سنگ بستر در دامنه ۲۰-۱۱ سانتیمتر و مطلوب‌ترین عرض ناحیه ساحلی ۶/۳-۸/۱ متر محاسبه شد. به عنوان یک نتیجه‌گیری کلی، رودخانه طالقان دارای مطلوبیت متوسط برای ماهی قزل‌‌آلای خال قرمز بود.
عطا مولودی صالح، سهیل ایگدری، هادی پورباقر،
دوره ۳۱، شماره ۲ - ( ۴-۱۴۰۱ )
چکیده

تغییرات در شرایط اکوسیستم‌های رودخانه‌ای از جمله احداث سد، شرایط اکولوژیک جدید را برای آبزیان این زیستگاه‌ها فراهم می‌کند که باید برای ادامه بقاء با این شرایط سازگاری پیدا کنند. این مطالعه به ‌منظور بررسی اثر سد طالقان بر مطلوبیت زیستگاه سس ماهی کورا (Barbus cyri) بر اساس روش هموارسازی هسته‌ای طی سال‌های ۹۸-۱۳۹۷ انجام شد. فاکتورهای زیستگاهی از جمله عمق آب، سرعت جریان آب، عرض رودخانه،، pH، دما، هدایت الکتریکی (EC)، مواد جامد معلق (TDS)، شیب، ارتفاع از سطح دریا، قطر سنگ بستر و تعداد سنگ‌های بزرگتر از ۱۵ سانتی‌متر، اندازه‌گیری و ثبت شدند. خطای جذر میانگین مربعات مربوط به پهنای باند ۱۰۰۰-۱ برای هر یک از فاکتورهای مورد بررسی ارائه گردید. نتایج نشان داد که با افزایش مقادیر ارتفاع از سطح دریا، عرض رودخانه، سرعت جریان، EC و TDS مقدار مطلوبیت گونه مورد مطالعه کاهش و مطلوبیت نیز با افزایش عمق، شیب، دما و pH افزایش می‌یابد. فاکتور عمق، عرض رودخانه و دمای آب دارای تغییرات زیادی بود. به طور کلی، شرایط در پایین‌دست سد در مطلوبیت زیستگاه گونه مورد مطالعه بهتر از پشت سد بود.


 

صفحه 1 از 1     

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 34 queries by YEKTAWEB 4704