AU - Mozanzadeh Torfi, M. AU - Pagheh, E. AU - Zabayeh Najafabadi, M. AU - Ghafleh Marammazi, J. AU - Hosseini, S.J. AU - Mehrjooyan, Sh. AU - Osooli, A.R. AU - Saghavi, H. AU - Monem, J. TI - Optimum feeding percentage in nursery phase of yellowfin seabream (Acanthopagrus latus PT - JOURNAL ARTICLE TA - ISFJ JN - ISFJ VO - 27 VI - 4 IP - 4 4099 - http://isfj.ir/article-1-1847-fa.html 4100 - http://isfj.ir/article-1-1847-fa.pdf SO - ISFJ 4 AB  - یک تحقیق 30 روزه به منظور بررسی اثرات درصد غذادهی مختلف (2، 4، 6، 8، 10% وزن تر/روز) و غذای تر (20% وزن تر/روز) بر عملکرد رشد و مصرف جیره غذایی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) انگشت قد (با وزن اولیه 8/0 گرم) در مرحله نرسری انجام شد. ماهیان تغذیه شده با غذای تر کمترین بازماندگی و کارایی تغذیه را نسبت به سایر تیمار­ها داشتند. عملکرد رشد شامل وزن نهایی و نرخ رشد ویژه (SGR) با افزایش سطح غذادهی به طور معنی­داری افزایش یافت (05/0p<). ارتباط بین نرخ رشد ویژه (% در روز) و سطح غذادهی (% در روز) به صورت منحنی مجانبی و به صورت 7319/0+x3196/0=SGR توصیف شد. اختلاف معنی­داری در شاخص­های کبدی، احشایی و چاقی در بین تیمار­ها دیده نشد. بر اساس نتایج بالا می­توان نتیجه­گیری کرد که غذادهی در سطح 8% وزن بدن در روز برای عملکرد رشد و کارایی تغذیه­ای ماهی شانک در مرحله نرسری مناسب است. CP - IRAN IN - LG - eng PB - ISFJ PG - 165 PT - Research YR - 2018