Naghdi S, Rezaeei M, Bahramifar N. Comparison of the performance of bromophenol blue and bromocresol
green Sensors in determining the microbial spoilage of
(Clupeonella cultriventris caspia) stored in the refrigerator
. isfj 2019; 28 (4) :45-54 URL: http://isfj.ir/article-1-2221-fa.html
نقدی شهاب، رضائی مسعود، بهرامی فر نادر. مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال. مجله علمي شيلات ايران. 1398; 28 (4) :45-54
با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است