[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 29، شماره 4 - ( 8-1399 ) ::
جلد 29 شماره 4 صفحات 83-73 برگشت به فهرست نسخه ها
مقاله علمی-پژوهشی: مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال
یاسمن فهیم دژبان* 1، مونا معراجی1
1- واحد سوادکوه،دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران
چکیده:   (1784 مشاهده)
در این تحقیق اثر ضد ‌‌اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن، موسیر و زردچوبه (5/1درصد حجمی- حجمی) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی مدت نگهداری در دمای یخچال در یک دوره بیست روزه بررسی و مقایسه گردید. شاخص پراکساید، شاخص تیوباربیتوریک اسید، ترکیبات ازته فرار و اسیدهای چرب آزاد به همراه pH در نمونه‌‌‌‌های فیله اندازه‌‌گیری شدند. نتایج نشان داد که عصاره آویشن به طور معنی‌‌داری اکسیداسیون فیله را به تعویق انداخت (p<0.05). همچنین فیله تیمار شده با عصاره آویشن نسبت به نمونه شاهد و سایر تیمارها، تا انتهای دوره نگهداری جهت مصرف از کیفیت لازم برخوردار بود. نتایج حاصل نشان داد افزودن عصاره آویشن بعلت دارا بودن خاصیت ضد‌‌ اکسیداسیونی، سبب افزایش مدت ماندگاری نمونه‌‌های تیمار شده با این عصاره می‌گردد.
واژه‌های کلیدی: قزل آلای رنگین کمان، آویشن، موسیر، زردچوبه، ماندگاری
متن کامل [PDF 588 kb]   (549 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
دریافت: 1398/8/10 | پذیرش: 1399/8/10 | انتشار: 1399/8/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Fahim Dezhban Y, Meraji M. Investigation effect of Antioxidant activity of Thyme (Zataria multiflora), Shallot (Allium ascalonicum) and Turmeric(Curcuma longa) extract’s on the shelf life of Oncorhynchus mykiss during refrigerated storage. isfj 2020; 29 (4) :73-83
URL: http://isfj.ir/article-1-2308-fa.html

فهیم دژبان یاسمن، معراجی مونا. مقاله علمی-پژوهشی: مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال. مجله علمي شيلات ايران. 1399; 29 (4) :73-83

URL: http://isfj.ir/article-1-2308-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 29، شماره 4 - ( 8-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645