[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 30، شماره 1 - ( 2-1400 ) ::
جلد 30 شماره 1 صفحات 192-187 برگشت به فهرست نسخه ها
یافته علمی کوتاه: اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس بر رشد، شاخص‌‌های خونی و فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
نیلوفر دیلمی1 ، الهام معظمیان* 1، محمد سعید فریدونی2 ، پریا اکبری3
1- دانشگاه آزاد شیراز
2- دانشگاه شیراز
3- دانشگاه علوم دریابیی و دریانوردی چابهار
چکیده:   (2225 مشاهده)
تحقیق حاضر به­منظور بررسی اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس (NBRC 100480) در جیره غذایی، بر عملکرد رشد، شاخص­های خونی  و فعالیت آنزیم­­­­ های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss به مدت 8 هفته انجام گرفت. در این مطالعه، تعداد 240 قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 2/1 ± 12گرم در یک طرح کاملا تصادفی به 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار ( با تعداد 20 عدد در هر تکرار) دسته­بندی شدند. تیمار­ها عبارت بودند از تیمار آزمایشی شاهد (بدون استفاده پروبیوتیک) و تیمار­های آزمایشی به­ترتیب حاوی 108×3، 108× 5 و 108 × 8 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا بود. نتایج  نشان داد که بیشترین وزن نهایی و کمترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار حاوی108× 5 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا مشاهده شد و  اختلاف معنیداری با گروه شاهد و سایر تیمارها نشان داد (05/0>P). بیشترین فعالیت آنزیم پروتئاز، تعداد گلبول قرمز، هموگلوبین و هماتوکریت در تیمار حاوی 108× 5 و 108 × 8 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا مشاهده شد (05/0>P). به­طورکلی می­توان نتیجه گرفت که استفاده از108× 5 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا  سویه انتروکوکوس فکالیس در جیره غذایی می­تواند منجر به  بهبود رشد، شاخص های خونی و فعالیت آنزیم­­­ پروتئاز ماهی قزل آلای رنگین کمان شود
واژه‌های کلیدی: پروبیوتیک، انتروکوکوس فکالیس، شاخص‌‌های رشد، قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان، فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی
متن کامل [PDF 562 kb]   (622 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تكثير و پرورش
دریافت: 1398/9/12 | پذیرش: 1399/12/27 | انتشار: 1400/2/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

deilami N, MOAZEMIAN E, FEREIDOUNI M S, akbary P. Effect of Enterococcus faecalis probiotic on growth, blood parameters and digestive enzymes activity in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). isfj 2021; 30 (1) :187-192
URL: http://isfj.ir/article-1-2336-fa.html

دیلمی نیلوفر، معظمیان الهام، فریدونی محمد سعید، اکبری پریا. یافته علمی کوتاه: اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس بر رشد، شاخص‌‌های خونی و فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران. 1400; 30 (1) :187-192

URL: http://isfj.ir/article-1-2336-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 30، شماره 1 - ( 2-1400 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645