[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 29، شماره 5 - ( 10-1399 ) ::
جلد 29 شماره 5 صفحات 185-175 برگشت به فهرست نسخه ها
مقاله علمی – پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیبات تقریبی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق Macrobrachium nipponense (de Haan, 1849) تغذیه شده با سطوح مختلف آستازانتین
محمد اتفاق دوست1 ، حمید علاف نویریان 1، میر مسعود سجادی1 ، بهرام فلاحتکار1
1- دانشگاه گیلان
چکیده:   (1774 مشاهده)
پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر سطوح متفاوت رنگدانه آستازانتین بر روی شاخص‌های رشد، کارایی غذا و ترکیبات بیوشیمیایی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق انجام گرفت. در این مطالعه 225 قطعه میگو با وزن متوسط 05/0±40/1 گرم با 5 تیمار غذایی حاوی سطوح مختلف آستازانتین صفر (شاهد)، 50، 100، 150 و 200 میلی گرم آستازانتین در کیلوگرم جیره به مدت 8 هفته تغذیه شدند. نتایج به‌دست آمده در انتهای دوره نشان داد که جیره‌های حاوی آستازانتین تفاوت معنی­دار آماری را با تیمار شاهد از خود نشان دادند (05/0>p) درحالی‌که شاخص هپاتوسوماتیک، تحت تأثیر تیمارهای مختلف آستازانتین قرار نگرفت (05/0<p). بیشترین افزایش وزن، میزان بازماندگی و کمترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار 150 میلی گرم آستازانتین در کیلوگرم جیره مشاهده شد. رطوبت، پروتئین و چربی لاشه دارای تفاوت معنی­داری با تیمار شاهد بودند (05/0>p) ولی خاکستر تیمارهای آزمایشی، اختلاف معنی­داری با تیمار شاهد نداشت (05/0<p). یافته‌های حاصل از این مطالعه نشان داد که افزایش سطوح آستازانتین جیره غذایی موجب بهبود شاخص‌های رشد و تغذیه‌ای میگوی رودخانه‌ای شرق شد و افزودن میزان 150 میلی گرم در کیلوگرم آستازانتین به جیره غذایی با هدف بهبود عملکرد رشد، کارایی غذا و کیفیت لاشه این میگو پیشنهاد گردید.
 
واژه‌های کلیدی: آستازانتین، ترکیب لاشه، کارایی غذا، رشد، میگوی رودخانه‌ای شرق
متن کامل [PDF 677 kb]   (496 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1399/2/19 | پذیرش: 1399/10/10 | انتشار: 1399/10/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ettefaghdoost M, Alaf Noveirian H, Sajjadi M M, Falahatkar B. Growth performance and body composition of the Oriental River Prawn, Macrobrachium nipponense (de Haan, 1849), fed different dietary levels of astaxanthin. isfj 2020; 29 (5) :175-185
URL: http://isfj.ir/article-1-2406-fa.html

اتفاق دوست محمد، علاف نویریان حمید، سجادی میر مسعود، فلاحتکار بهرام. مقاله علمی – پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیبات تقریبی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق Macrobrachium nipponense (de Haan, 1849) تغذیه شده با سطوح مختلف آستازانتین. مجله علمي شيلات ايران. 1399; 29 (5) :175-185

URL: http://isfj.ir/article-1-2406-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 29، شماره 5 - ( 10-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4657