نمونهبرداری در روزهای 7 ، 10، 15، 20، 25، 30، 35، 40 و 50پس از تخمگشایی انجام گرفت. نتایج رشد نشان داد که میانگین (± 47/8 و 41/0±انحراف استاندارد) آن بترتیب 01/0±33/483میلیگرم بود. بررسی تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه ماهی سفید در مراحل مختلف رشد و تکامل لاروی، از روز 7 تا روز 50 پس از تخمگشایی، نشان داد که ترکیب اسید آمینههای لارو ماهی سفیدتغییرات معنیداری را از خود نشان میدهد. مقایسه ترکیب اسید آمینهی لارو ماهی سفید و روتیفر همبستگی قوی و معنیداری را نشان میدهد، اما در مقایسه با روتیفر، ضریب همبستگی غذای خشک بالاتر بود.این نتایج نشان دادند که ظاهراً هیچ عدم تعادل عمده و مهمی در پروفیل اسید آمینههای ضروری دارای توازن و تعادل کمتری بود. در طول این مطالعه اسید آمینههای متیونین، لیزین، آرژنین، ترئونین و هیستیدین بعنوان اسیدهای آمینه محدود کننده ظاهر شدند و بیشترین تفاوت بین ترکیب اسید آمینهی لارو و غذای مصرفی را از خود نشان دادند.<span lang="FA" style="color: black font-family: " b="" compset"="" font-size:="" 12pt="" mso-ascii-font-family:="" "times="" new="" roman"="" mso-hansi-font-family:="" roman""="">
Khosravi Bakhtiarvandi N, Abedian Kenari A, Nazari R, Makhdoomi C. Changes in growth and amino acid composition of Rutilus frisii kutum during larval development . isfj 2012; 21 (1) :65-78 URL: http://isfj.ir/article-1-592-fa.html
خسروی بختیاروندی ندا، عابدیان کناری عبدالمحمد، نظری رجب محمد، مخدومی چنگیز. تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی. مجله علمي شيلات ايران. 1391; 21 (1) :65-78
با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است