[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 25، شماره 3 - ( 7-1395 ) ::
جلد 25 شماره 3 صفحات 273-279 برگشت به فهرست نسخه ها
یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری
مونا محمدی، سمیرا بهرامیان ، اسعد رخزادی
دکترا دانشگاه آزاد
چکیده:   (1949 مشاهده)

ماهیان و فرآورده­های آن­ها، با وجود ارزش غذایی بالا، در برابر فساد اکسیداتیو بسیار حساس هستند و ویژگی­های کیفی آن­ها طی نگهداری در اثر فساد باکتریایی و اکسیداتیو کاهش پیدا می­کند (Mexis et al., 2009). برای به تعویق انداختن یا جلوگیری از فساد اکسیداتیو گوشت ماهی راهکارهای متعددی ارائه شده است که از جمله آن می­توان به کاهش درجه حرارت، بسته­بندی مناسب و همچنین افزودن آنتی اکسیدان ها اشاره کرد (Lin & Lin, 2005). تاثیرات نامطلوب آنتی­اکسیدا­ن­های مصنوعی از جمله جهش­زایی، ایجاد مسمومیت و سرطان­زایی موجب شده است که امروزه کاربرد آنتی­اکسیدان­های طبیعی بیشتر مورد توجه قرار گیرد (محمد زاده و رضایی، 1391).

واژه‌های کلیدی: قزل‌آلای رنگین کمان، فساداکسایشی، کیتوزان، اسانس، بنه
متن کامل [PDF 594 kb]   (522 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
دریافت: ۱۳۹۵/۲/۱۶ | پذیرش: ۱۳۹۵/۹/۱۷ | انتشار: ۱۳۹۵/۹/۱۷
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

کد امنیتی را در کادر بنویسید >



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mohamadi M, Bahramian S, Rokhzadi A. The effect of chitosan coating and essential oil of Pistacia atlantica subsp. kurdica on rainbow trout’s fat oxidation process during storage. isfj. 2016; 25 (3) :273-279
URL: http://isfj.ir/article-1-1555-fa.html

محمدی مونا، بهرامیان سمیرا، رخزادی اسعد. یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری. مجله علمي شيلات ايران. 1395; 25 (3) :273-279

URL: http://isfj.ir/article-1-1555-fa.html



دوره 25، شماره 3 - ( 7-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3705