[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 21، شماره 1 - ( 1-1391 ) ::
جلد 21 شماره 1 صفحات 65-78 برگشت به فهرست نسخه ها
تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی
ندا خسروی بختیاروندی، عبدالمحمد عابدیان کناری ، رجب محمد نظری، چنگیز مخدومی
چکیده:   (9117 مشاهده)
 

نمونه‌برداری در روزهای 7 ، 10، 15، 20، 25، 30، 35، 40 و 50 پس از تخم‌گشایی انجام گرفت. نتایج رشد نشان داد که میانگین (± 47/8 و 41/0±انحراف استاندارد) آن بترتیب 01/0±33/483 میلی‌گرم بود. بررسی تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه ماهی سفید در مراحل مختلف رشد و تکامل لاروی، از روز 7 تا روز 50 پس از تخم‌گشایی، نشان داد که ترکیب اسید آمینه‌های لارو ماهی سفید تغییرات معنی‌داری را از خود نشان می­دهد. مقایسه ترکیب اسید آمینه­ی لارو ماهی سفید و روتیفر همبستگی قوی و معنی‌داری را نشان می­دهد، اما در مقایسه با روتیفر، ضریب همبستگی غذای خشک بالاتر بود. این نتایج نشان دادند که ظاهراً هیچ عدم تعادل عمده و مهمی در پروفیل اسید آمینه­های ضروری دارای توازن و تعادل کمتری بود. در طول این مطالعه اسید آمینه­های متیونین، لیزین، آرژنین، ترئونین و هیستیدین بعنوان اسیدهای آمینه محدود کننده ظاهر شدند و بیشترین تفاوت بین ترکیب اسید آمینه­ی لارو و غذای مصرفی را از خود نشان دادند.<span lang="FA" style="color: black font-family: " b="" compset"="" font-size:="" 12pt="" mso-ascii-font-family:="" "times="" new="" roman"="" mso-hansi-font-family:="" roman""="">

 
واژه‌های کلیدی: آبزی‌پروری، تغذیه، جیره غذایی، ماهی سفید
متن کامل [PDF 366 kb]   (1852 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: ۱۳۹۱/۹/۲۷ | پذیرش: ۱۳۹۴/۴/۹ | انتشار: ۱۳۹۴/۴/۹
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

کد امنیتی را در کادر بنویسید >



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khosravi Bakhtiarvandi N, Abedian Kenari A, Nazari R, Makhdoomi C. Changes in growth and amino acid composition of Rutilus frisii kutum during larval development . isfj. 2012; 21 (1) :65-78
URL: http://isfj.ir/article-1-592-fa.html

خسروی بختیاروندی ندا، عابدیان کناری عبدالمحمد، نظری رجب محمد، مخدومی چنگیز. تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی. مجله علمي شيلات ايران. 1391; 21 (1) :65-78

URL: http://isfj.ir/article-1-592-fa.html



دوره 21، شماره 1 - ( 1-1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3638