[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 22، شماره 1 - ( 1-1392 ) ::
جلد 22 شماره 1 صفحات 149-156 برگشت به فهرست نسخه ها
مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم
مهران یاسمی ، محمد رضا قمی مرزدشتی، طاهره دارنهال، بهروز محمدزاده، هومن امینی
چکیده:   (6282 مشاهده)

در تحقیق حاضر امعاء و احشاء ماهی کپور سرگنده (

Aristichthys nobilis) تحت تاثیر آنزیم‌های تجاری آلکالاز، پاپائین و پروتامکس بطور جداگانه هیدرولیز گردیدند. در ادامه دو شاخص راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین‌های حاصله در شرایط مختلف فرآیند هیدرولیز (زمان و دماهای مختلف) محاسبه و بین آنزیم‌های مورد بررسی مقایسه گردید. برای تمام آنزیم‌های مورد استفاده در این تحقیق با افزایش زمان و دمای هیدرولیز میزان بازیافت پروتئینی و درجه هیدرولیزاسیون افزایش یافت و بیشینه این دو شاخص برای هر 3 آنزیم در دمای 55 درجه سانتیگراد و در زمان 60 دقیقه و کمینه آنها نیز در دمای 35 درجه سانتیگراد و در زمان 15 دقیقه مشاهده گردید. همچنین نتایج نشان داد که در بین 3 آنزیم مورد بررسی آلکالاز در شرایط دمایی یکسان و در زمانهای مختلف نسبت به آنزیم های پاپائین و پروتامکس دارای بازیافت پروتئینی و درجه هیدرولیزاسیون بیشتری است، بطوریکه بیشترین بازیافت پروتئینی بدست آمده در این تحقیق مربوط به آنزیم آلکالاز و در دمای 55 دقیقه و زمان 60 دقیقه بود (39/2±38/51 درصد) همچنین بالاترین درجه هیدرولیزاسیون نیز مربوط به آنزیم آلکالاز و در 55 درجه سانتیگراد و زمان 60 دقیقه بود ( >20 درصد). پیشنهاد می‌شود که استفاده از آنزیم آلکالاز جهت تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات ماهی کپور سرگنده از حیث راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز بهتر می باشد.
واژه‌های کلیدی: آلکاز، پروتامکس، پاپائین، فرآوری
متن کامل [PDF 336 kb]   (1256 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
دریافت: ۱۳۹۲/۶/۱۸ | پذیرش: ۱۳۹۲/۶/۲۴ | انتشار: ۱۳۹۲/۶/۲۴
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Yasemi M, Ghomi Marzdashti M, Darnahal T, Mohammadzadeh B, Amini H. Yelid of protein recovery and degree of hydrolysis associated protein hydrolysates from Bighead Carp (Aristichthys nobilis) by using enzymes. isfj. 2013; 22 (1) :149-156
URL: http://isfj.ir/article-1-880-fa.html

یاسمی مهران، قمی مرزدشتی محمد رضا، دارنهال طاهره، محمدزاده بهروز، امینی هومن. مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم . مجله علمي شيلات ايران. 1392; 22 (1) :149-156

URL: http://isfj.ir/article-1-880-fa.html



دوره 22، شماره 1 - ( 1-1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3742