[Home ] [Archive]   [ فارسی ]  
:: Main :: About :: Current Issue :: Archive :: Search :: Submit :: Contact ::
:: Volume 22, Issue 2 (7-2013) ::
isfj 2013, 22(2): 113-125 Back to browse issues page
ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا)
Abstract:   (4910 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 334 kb]   (1179 Downloads)    
Type of Study: Research | Subject: بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
Received: 2013/12/18 | Accepted: 2013/12/18 | Published: 2013/12/18
Add your comments about this article
Your username or Email:

CAPTCHA code



XML   Persian Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا) . isfj. 2013; 22 (2) :113-125
URL: http://isfj.ir/article-1-978-en.html


Volume 22, Issue 2 (7-2013) Back to browse issues page

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 3742