[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 23، شماره 1 - ( 1-1393 ) ::
جلد 23 شماره 1 صفحات 40-31 برگشت به فهرست نسخه ها
ارزش غذایی گیاه دریایی Sargassum lentifollium خلیج چابهار (دریای عمان)- قبل و بعد از مانسون
محمود حافظیه
چکیده:   (10304 مشاهده)
در این مطالعه، ترکیب بیوشیمیایی گیاه دریایی قهوه ای Sargassum lentifollium و برخی پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب دریای عمان منطقه ساحلی خلیج چابهار آنالیز و ارتباط بین ترکیبات غذایی این گونه و پارامترهای محیطی مورد بررسی قرار گرفت. محتوای پروتئین خام در ماده خشک این جلبک 15/1±05/8 درصد و 10/1±29/12 درصد، کربوهیدرات 03/2±11/31 و 13/2±11/25 و رطوبت 00/1±21/15 و 111±22/19 به ترتیب مربوط به قبل و بعد از مانسون با وجود اختلاف معنی داربدست آمدند حال آنکه خاکستر کل از 43/2±11/26درصد تا 40/1±11/24 درصد، چربی کل از43/0±11/2 درصد تا40/0±80/1 درصد، فیبر کل از 21/2±34/10 درصد تا33/0±84/11 درصد، و آستاگزانتین بر حسب ppm از00/1±11/104تا 81/1±20/97 به ترتیب مربوط به قبل و بعد از مانسون بدون اختلاف معنی دار بدست آمدند. در مورد فاکتور های فیزیکو شیمیایی آب دریا، نتایج نشاندهنده اختلاف معنی دار در فاکتورهای شوری، اکسیژن محلول، دمای آب، نیترات، فسفات، کلروفیل های a , c قبل و بعد از مانسون می باشد و pH، سیلیکات و کلروفیل b اختلافی را نشان ندادند. بررسی ارتباطات و همبستگی پارامترهای محیطی و ترکیب بیوشیمیایی گیاه دریایی سارگاسوم نشان داد که عوامل غیر زیستی نقش تعیین کننده ای را بر سنتز بیولوژیکی در این گیاه دریایی بازی می کنند.
واژه‌های کلیدی: Sargassum lentifollium، خلیج چابهار، ارزش غذایی، پارامترهای غیر زیستی
متن کامل [PDF 291 kb]   (3654 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: اكولوژي محيطهاي آبي
دریافت: 1393/10/8 | پذیرش: 1393/10/8 | انتشار: 1393/10/8
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hafezieh M. Nutritional value of Chabahar Bay (Oman Sea) Sargassum lentifollium before and after monsoon season. isfj 2014; 23 (1) :31-40
URL: http://isfj.ir/article-1-1210-fa.html

حافظیه محمود. ارزش غذایی گیاه دریایی Sargassum lentifollium خلیج چابهار (دریای عمان)- قبل و بعد از مانسون. مجله علمي شيلات ايران. 1393; 23 (1) :31-40

URL: http://isfj.ir/article-1-1210-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 23، شماره 1 - ( 1-1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4710