[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 23، شماره 1 - ( 1-1393 ) ::
جلد 23 شماره 1 صفحات 62-51 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر جیره های مختلف بر میزان هماوری، زمان تکاملی و اندازه بدن پارو پای آب شیرین Eucyclops serrulatus
امیدوار فرهادیان* 1، رحمان خرامان نیا ، نصرالله محبوبی صوفیانی ، عیسی ابراهیمی درچه
چکیده:   (8851 مشاهده)
تأثیر 5 جیره غذایی مختلف شامل جلبک سبز Scenedesmus quadricauda، پودر غلات گیاهی (برنج+گندم+کلزا+جو)، پودر غذای ماهی، پودر مخلوط کود (کود مرغی+کود گاوی) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر میزان هماوری، زمان تکامل لاروی و اندازه بدن در پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی در ظروف 50 میلی لیتری به صورت انفرادی با مادههای دارای تخم در دمای آب 26 درجه سانتی گراد به مدت 21 روز انجام شد. بیشترین هماوری در تغذیه با پودر غذای ماهی (08/1± 6/18 عدد تخم به ازاء هر ماده ، خطای استاندارد ± میانگین) و سپس به ترتیب مخمر (19/3 ± 3/17) ، مخلوط غلات گیاهی (45/2±13) ، جلبک سندسموس (41/0± 3/9) و کود مخلوط (82 /0± 6/8) بدست آمد. تفاوت معنی داری بین هماوری در تغذیه با پودر غذای ماهی، پودر گیاهی، جلبک و کود وجود داشت (05/0 P <). مدت زمان مراحل تکامل لاروی E. serrulatus تغذیه شده با جیرههای آزمایشی با هم اختلاف معنی داری نشان داد(05/0 P <). میانگین کوتاه ترین دوره ناپلیوس (81 /0 ± 3/8 روز) وکپه پودیت (70/0 ± 11 روز) در تغذیه با پودر غذای ماهی بود که تفاوت معنی دار ی در مقایسه با سایر تیمارها داشت (05/0 P<). همچنین، پرورش پاروپای E. serrulatus تغذیه شده با جیره پودر غذای ماهی و مخمر طول و عرض را در مراحل ناپلیوس، کپه پودیت و بالغین افزایش داد.
واژه‌های کلیدی: Eucyclops serrulatus، همآوری، تکامل لاروی، اندازه بدن، جیره های جلبکی و غیر جلبکی
متن کامل [PDF 473 kb]   (2212 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: فيزيولوژي آبزيان
دریافت: 1393/10/8 | پذیرش: 1393/10/8 | انتشار: 1393/10/8
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Farhadian O, Kharamannia R, Soofiani N M, Ebrahimi E. Effect of different diets on fecundity, development time and body size of freshwater copepod Eucyclops serrulatus. isfj 2014; 23 (1) :51-62
URL: http://isfj.ir/article-1-1212-fa.html

فرهادیان امیدوار، خرامان نیا رحمان، محبوبی صوفیانی نصرالله، ابراهیمی درچه عیسی. تأثیر جیره های مختلف بر میزان هماوری، زمان تکاملی و اندازه بدن پارو پای آب شیرین Eucyclops serrulatus . مجله علمي شيلات ايران. 1393; 23 (1) :51-62

URL: http://isfj.ir/article-1-1212-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 23، شماره 1 - ( 1-1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645