[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 23، شماره 4 - ( 10-1393 ) ::
جلد 23 شماره 4 صفحات 104-97 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
حسین اورجی1 ، محمد سوداگر ، خسرو جانی خلیلی ، فریبا داداشی ، عبدالصمد کرامت ، کوثر کمالی
چکیده:   (9280 مشاهده)
در این مطالعه اثر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم ظاهری بچّه ماهیان انگشت قد کپور معمولی در طول مدّت 60 روز بررسی شد. پنج جیره های آزمایشی با مقادیر پروتئین (30%) و چربی (10%) یکسان و حاوی سطوح مختلف آرد آزولا (0، 15، 25، 35 و 45 درصد از کل جیره) فرمول بندی شدند. تحقیق در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار برای هر تیمار روی بچه ماهیان انگشت قد با وزن 2/0± 5/16 گرم انجام شد. 20 قطعه بچه ماهی به هر تکرار اختصاص یافت و در تانک های 300 لیتری ذخیره سازی شدند. نتایج نشان داد که استفاده از آرد آزولا در جیره غذایی کپور معمولی تا سطح 15 درصد، تأثیر منفی بر عملکرد رشد بچه ماهیان نداشت، ولی رشد بچه ماهیان با افزایش سطح آزولا به بیش از 15 درصد، به طور معنی داری کاهش یافت. بر اساس نتایج با افزایش سطح آزولا در جیره میزان قابلیت هضم ظاهری ماده خشک کاهش معنی داری یافت. بالاترین قابلیت هضم ظاهری پروتئین در تیمار شاهد مشاهده شد. با این حال بین تیمار 2 (حاوی 15 درصد آزولا) و شاهد (بدون آزولا) از لحاظ قابلیت هضم ظاهری پروتئین اختلاف معنی داری مشاهده نشد. در مجموع نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که از آرد آزولا می توان تا سطح 15 درصد در جیره غذایی ماهی کپور معمولی استفاده نمود.
واژه‌های کلیدی: کپور معمولی، آرد آزولا، عملکرد رشد، قابلیت هضم پذیری
متن کامل [PDF 708 kb]   (2953 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1394/2/8 | پذیرش: 1394/2/8 | انتشار: 1394/2/8
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ouraji H, Sudagar M, Jani Khalili K, Dadashi F, Keramat A, Kamali K. Effect of different levels of Azolla meal on growth performance and digestibility of common Carp (Cyprinus carpio). isfj 2015; 23 (4) :97-104
URL: http://isfj.ir/article-1-1323-fa.html

اورجی حسین، سوداگر محمد، جانی خلیلی خسرو، داداشی فریبا، کرامت عبدالصمد، کمالی کوثر. بررسی تأثیر سطوح مختلف آرد آزولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و قابلیّت هضم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمي شيلات ايران. 1393; 23 (4) :97-104

URL: http://isfj.ir/article-1-1323-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 23، شماره 4 - ( 10-1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4710