[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 24، شماره 4 - ( 10-1394 ) ::
جلد 24 شماره 4 صفحات 208-195 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) منجمد
مینا سیف زاده* 1، علی اصغر خانی پور ، یزدان مرادی
چکیده:   (8884 مشاهده)

تکنولوژی عمل آوری برای صادرات و واردات میگو حائز اهمیت بوده، بایستی بر اساس نیاز بازار انتخاب شده و  توسط سازمان امنیت غذاها پذیرفته شود. بنابراین جهت حصول به یک تکنولوژی مناسب، حفظ کیفیت شیمیایی، باکتریایی، حسی، سلامت میگو از حیث بهداشت مواد غذایی، افزایش مدت زمان ماندگاری میگو و تعیین غلظت مناسب از 4- هگزیل رزورسینول برای عمل آوری میگوی وانامی پرورشی تحقیق فوق  استفاده  شد. این تحقیق با فرض بررسی توانایی 4 - هگزیل رزورسینول برای حفظ یا عدم حفظ کیفیت میگوی وانامی پرورشی منجمد اجرا شد. تیمارها شامل میگوهای غوطه ور شده در غلظت های 15/0٪ و 05/0%،  4- هگزیل رزورسینول به مدت 10 دقیقه و میگوی بدون آنتی اکسیدان بودند. باکتری های Pseudomonas aeroginosa، Vibrio parahaemolyticus, Escherichia coli و تولید کننده دی سولفید هیدروژن در نمونه های آزمایشی و شاهد مشاهده نشدند. باکتری های Coliform در نمونه های آزمایشی در قیاس با شاهد مشاهده نشد. فاکتورهای TVB-N ، تری متیل آمین، پراکسید، رطوبت، شمارش کلی باکتری ها و باکتری های Staphylococcus در نمونه های آزمایشی و شاهد طی مدت زمان سردخانه گذاری تفاوت معنی دار نشان دادند(05/0.(p< علیرغم فاکتورهای پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، TVB-N، تری متیل آمین، اسید چرب آزاد، شمارش کلی باکتری ها، باکتری های Staphylococcus و Coliform در فاکتورهای pH و رطوبت بین نمونه های آزمایشی و شاهد تفاوت معنی دار مشاهده نشد(05/0.(p> کیفیت حسی و مدت زمان ماندگاری در نمونه های آزمایشی و شاهد تفاوت معنی دار نشان دادند(05/0 (p<. فاکتورهای شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری بین غلظت های 4 هگزیل رزورسینول تفاوت معنی دار نشان ندادند(05/0(p>. بر اساس استاندارد ملی ایران تیمار آزمایشی به مدت شش ماه در سردخانه 18- درجه سلسیوس از کیفیت خوبی برخوردار بود اما میگوهای شاهد کمتر از یک ماه ماندگاری در سردخانه کیفیت حسی خود را از دست دادند. 

واژه‌های کلیدی: میگوی سفید غربی، ارزیابی حسی، فاکتورهای شیمیایی، تغییرات باکتریایی، 4- هگزیل رزورسینول
متن کامل [PDF 1365 kb]   (2228 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
دریافت: 1394/12/4 | پذیرش: 1394/12/4 | انتشار: 1394/12/4
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Seifzadeh M, Khanipour A A, Moradi Y. Effect of hexylresorcinol concentration on chemical, bacterial, sensory variations and shelf life of frozen cultured white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) . isfj 2016; 24 (4) :195-208
URL: http://isfj.ir/article-1-1515-fa.html

سیف زاده مینا، خانی پور علی اصغر، مرادی یزدان. تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) منجمد. مجله علمي شيلات ايران. 1394; 24 (4) :195-208

URL: http://isfj.ir/article-1-1515-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 24، شماره 4 - ( 10-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645