[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 19، شماره 2 - ( 4-1389 ) ::
جلد 19 شماره 2 صفحات 84-77 برگشت به فهرست نسخه ها
اثرسطوح متفاوت جایگزینی پودر شفیره کرم ابریشم به جای پودر ماهی در رشد، بقاء و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
میثم طاولی ، متین شکوری1 ، عباسعلی مطلبی ، حامد قلی پور نوذری ، سمیرا ناصری
چکیده:   (9973 مشاهده)

پودر شفیره کرم ابریشم یک منبع پروتئینی غیرمتداول برای حیوانات خشکی زی و آبزیان بوده که بعنوان یک محصول فرعی پس از جدا کردن رشته های ابریشم از پیله بدست می آید. به منظور استفاده بهینه از این پروتئین حیوانی، در تحقیق حاضر اثرات جیره های دارای سطوح صفر، 5، 10 و 15 درصد پودر شفیره کرم ابریشم به جای پودر ماهی بر عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان در یک طرح کاملاً تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور تعداد 360 عدد بچه ماهی با میانگین (± انحراف استاندارد) وزنی 42/3±55 گرم در 4 تیمار و 3 تکرار و در هر تکرار 30 عدد بچه ماهی به مدت 60 روز بررسی شدند. در طول دوره آزمایش، زیست سنجی ماهیان و فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب (اکسیژن محلول، دما و pH) هر 10 روز یکبار انجام شد. وزن نهایی، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه و نسبت کارآیی پروتئین در تیمارهای آزمایشی با تیمار شاهد تفاوت معنی داری را نشان نداد (P>0.05). بررسی های آماری حاکی از عدم وجود اختلاف معنی دار در طول کل و درصد بقاء بین تیمارها می باشد (P>0.05). بیشترین درصد پروتئین لاشه و کمترین درصد چربی لاشه نیز متعلق به تیمار شاهد بود. با توجه به نتایج حاصل، می توان از پودر شفیره کرم ابریشم به جای پودر ماهی تا سطح 15 درصد بعنوان منبع پروتئین حیوانی جهت رشد و کاهش هزینه های تولید ماهی قزل آلای رنگین کمان استفاده نمود.

واژه‌های کلیدی: تغذیه، ضریب تبدیل غذایی، رشد، پروتئین جیره، قزل آلای رنگین کمان
متن کامل [PDF 331 kb]   (1931 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1395/8/29 | پذیرش: 1395/8/29 | انتشار: 1395/8/29
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Tavoli M, Shakoori M, Motallebi A, Gholipoor Nozari H, Naseri S. Effects of fish meal replacement by silkworm pupae on growth, survival and body chemical composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). isfj 2010; 19 (2) :77-84
URL: http://isfj.ir/article-1-1699-fa.html

طاولی میثم، شکوری متین، مطلبی عباسعلی، قلی پور نوذری حامد، ناصری سمیرا. اثرسطوح متفاوت جایگزینی پودر شفیره کرم ابریشم به جای پودر ماهی در رشد، بقاء و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) . مجله علمي شيلات ايران. 1389; 19 (2) :77-84

URL: http://isfj.ir/article-1-1699-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 19، شماره 2 - ( 4-1389 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4710