[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 26، شماره 3 - ( 6-1396 ) ::
جلد 26 شماره 3 صفحات 118-105 برگشت به فهرست نسخه ها
اثرات متقابل اسید آمینه میتونین و ال‌کارنتین بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خو نی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
عبدالصمد کرامت* 1، آزاده ابولفضلی2
1- گروه شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2- موسسه آموزش عالی خزر محمود آباد ایران
چکیده:   (5713 مشاهده)

هدف این تحقیق بررسی کارکرد کارنتین درکنار متیونین در بهبود کارآیی متابولیسم چربیها و در نتیجه آن بهبود پارامترهای رشد در ماهی قزل آلا می باشد. برای بررسی اثرات متقابل متیونین و ال­کارنتین : متیونین در سه سطح 5/0 و 1 و 5/1 درصد و ال­کارنتین هم در سه سطح 5/0 و 1 و 5/1 گرم به ازای هر کیلوگرم به غذا های آزمایشی اضافه شد و بر این اساس نه تیمار آزمایشی د ر این تحقیق وجود داشت.  نتایج نشان داد که افزودن اسید آمینه متیونین پارامترهای رشد در این ماهی را مانند وزن نهایی ، ضریب تبدیل و سرعت رشد ویژه را تحت تاثیر قرار داد ( p<0.05)،  ولی افزودن ال­کارنتین تنها موجب تغییر در وزن نهایی شده و سایر پارامترهای رشد در ماهی قزل آلا تحت تاثیر قرار نگرفت ( p>0.05). نتایج همچنین نشان داد که به طور کلی، ماهیان تغذیه شده از غذاهای حاوی ال­کارنتین و متیونین رشد بهتری نسبت به غذای کنترل (سطح صفر الکارنتین و متیونین) نشان دادند. افزودن هردوماده افزودنی متیونین و ال­کارنتین موجب کاهش میزان گلوکز خون در مقایسه با غذای کنترل شد (p<0.05). وجود دو ماده افزودنی متیونین و ال­کارنتین در جیره موجب بالارفتن پروتئین لاشه در مقایسه با غذای کنترل شده است ( p<0.05). بر خلاف میزان پروتئین افزودن هر دو ماده متیونین و ال­کارنتین موجب کاهش میزان چربی لاشه در مقایسه با غذای کنترل شده است. به طورکلی، ترکیب این دو ماده در سطوح پایین تر اثرات بهتری  بر پارامترهای رشد و کاهش میزان چربی فیله دارد.
 

واژه‌های کلیدی: اسید آمینه، رشد، ضریب تبدیل غذایی، چربی، ماده افزودنی
متن کامل [PDF 575 kb]   (1808 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1395/11/9 | پذیرش: 1396/8/6 | انتشار: 1396/8/6
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Keramat A, Abolfazli A. The interaction effect between methionine and L-carnitine on growth parameters, carcass composition and blood indices in rainbow trout Oncorhynchus mykiss. isfj 2017; 26 (3) :105-118
URL: http://isfj.ir/article-1-1748-fa.html

کرامت عبدالصمد، ابولفضلی آزاده. اثرات متقابل اسید آمینه میتونین و ال‌کارنتین بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خو نی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران. 1396; 26 (3) :105-118

URL: http://isfj.ir/article-1-1748-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 26، شماره 3 - ( 6-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645