[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 27، شماره 6 - ( 12-1397 ) ::
جلد 27 شماره 6 صفحات 170-165 برگشت به فهرست نسخه ها
یافته علمی: بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)
صغری کمالی* 1، قربان زارع گشتی1 ، مهرداد نصری تجن2 ، فاطمه نوغانی1 ، ژاله خوشخو3
1- بخش تحقیقات فرآوری آبزیان /پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور
2- دانشگاه آزاد اسلامی بندر انزلی
3- دانشیار ، دانشگاه آزاد ، واحد تهران شمال
چکیده:   (4548 مشاهده)
کنسانتره پروتئین ماهی از گوشت چرخ شده ی  ماهی کپور نقره ای در طی سه مرحله استفاده از حلال ( ایزوپروپانول ) ، پرس و  خشک کردن با استفاده از دمای خشک(  6 درجه سانتیگراد ) بدست آمد . این کنسانتره دارای 93 درصد پروتئین بود که با توجه به منابع پروتئینی آبزیان از ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار میباشد و برای غنی سازی سایر فرآورده های غذایی استفاده میشود . با توجه به اینکه ماکارونی های فعلی تولیدی از منابع کربوهیدارت هستند و از نظر اسید آمینه های لیزین و ترئونین دچار کمبود می باشند، این امر فرصتی ایجاد میکند تا برای غنی سازی و افزایش کیفیت تغذیه ای آنها، استفاده شود . در این تحقیق ازنسبتهای 5 و 15درصد از کنسانتره پروتئین ماهی برای غنی سازی ماکارونی استفاده شد و نمونه ها در سه تکرار تهیه گردید و در دمای محیط به مدت 3 ماه نگهداری و آزمایشات مربوط به ارزش غذایی و اسیدهای آمینه انجام شد و با  نمونه شاهد ( بدون کنسانتره) مقایسه گردید . با توجه به نتایج آزمایشات ارزش غذایی و پروفایل اسیدهای آمینه و پس از انجام آزمایشات آماری داده ها مشخص گردید ، از نظر ارزش غذایی و پروفایل اسیدهای آمینه تیمار غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی بهتر بوده است و در ارزیابی کلی تیمار غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی 5 ٪، بهتر از سایر نمونه ها بوده است و تفاوت معنی داری داشته است (05/0>p).
 
واژه‌های کلیدی: ماکارونی، کنسانتره پروتئین ماهی، غنی سازی، کپور نقره ای، اسید های آمینه.
متن کامل [PDF 570 kb]   (1396 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
دریافت: 1396/7/29 | انتشار: 1397/12/24
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

kamali S, Zareh Gashti G, Nasri Tajan M, Noghani F, Khoshkhoo Z. Study of amino acids profiles and nutritional values of industrial pasta enriched with protein concentrates of silver carp (FPC). isfj 2019; 27 (6) :165-170
URL: http://isfj.ir/article-1-1886-fa.html

کمالی صغری، زارع گشتی قربان، نصری تجن مهرداد، نوغانی فاطمه، خوشخو ژاله. یافته علمی: بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC) . مجله علمي شيلات ايران. 1397; 27 (6) :165-170

URL: http://isfj.ir/article-1-1886-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 27، شماره 6 - ( 12-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645