[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 28، شماره 1 - ( 2-1398 ) ::
جلد 28 شماره 1 صفحات 106-95 برگشت به فهرست نسخه ها
جایگزینی پودر ماهی با درصدهای مختلف سیلاژ تخمیری حاصل از پودر ماهی کیلکا آنچوی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم پروتئین خوراک قزل آلای رنگین کمان
آی ناز خدانظری* 1، عبدالمجید حاجی مرادلو2 ، رسول قربانی2
1- دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
چکیده:   (3591 مشاهده)
هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر سیلاژ زیستی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان بود. در این تحقیق پودر ماهی کیلکا آنچوی چرخ شده با 25 درصد آرد گندم مخلوط و سپس با میکروارگانیسم ها (108 سلول در هر میلی لیتر)  تلقیح و سپس در دمای 37 درجه سانتی‌‌گراد به مدت 14 روز نگهداری شد. تخمیر ماهی کیلکا منجر به افزایش میزان رطوبت در انتهای دوره تخمیر گردید. میزان خاکستر در پودر ماهی تخمیری دو برابر آن از قبل تخمیر بود. مقدار فیبر و چربی خام در پودر ماهی تخمیری بترتیب کاهش و افزایش یافت (05/0>p). جایگزینی پودر ماهی با سیلاژ ماهی تخمیری (0، 25، 50، 75 و 100%) تفاوت معنی‌‌داری را در فاکتورهای رشد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان نشان داد (05/0>p). ماهیان تغذیه شده با 25 درصد سیلاژ تخمیری در غذا  بهترین فاکتور رشد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین را نشان داد (05/0>p). نتایج مطالعه حاضر نشان داد که آرد ماهی تولیدی به روش تخمیر می‌‌تواند به عنوان جایگزین مناسب غذای ماهی قزل آلای رنگین کمان استفاده گردد.   
واژه‌های کلیدی: سیلاژ تخمیری، قزل آلای رنگین کمان، خصوصیت کیفی، فاکتور رشد، قابلیت هضم ظاهری پروتئین.
متن کامل [PDF 808 kb]   (1363 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1397/8/26 | پذیرش: 1398/2/4 | انتشار: 1398/4/4
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khodanazary A, Hajimoradloo A, Ghorbani R. Replacement of fish meal with different content of fermented silage from Kilka (Clupeonella engrauliformis Svetovidov, 1941) meal on growth performance and apparent digestibility of protein of rainbow trout diet. isfj 2019; 28 (1) :95-106
URL: http://isfj.ir/article-1-2128-fa.html

خدانظری آی ناز، حاجی مرادلو عبدالمجید، قربانی رسول. جایگزینی پودر ماهی با درصدهای مختلف سیلاژ تخمیری حاصل از پودر ماهی کیلکا آنچوی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم پروتئین خوراک قزل آلای رنگین کمان. مجله علمي شيلات ايران. 1398; 28 (1) :95-106

URL: http://isfj.ir/article-1-2128-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 28، شماره 1 - ( 2-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645