[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 22، شماره 1 - ( 1-1392 ) ::
جلد 22 شماره 1 صفحات 100-85 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال
فرناز مشایخی* 1، یزدان مرادی ، اشرف گوهری اردبیلی ، جعفر محمدزاده میلانی ، قربان زارع گشتی ، علیرضا رضوانی گیل کلائی
چکیده:   (13287 مشاهده)

در این تحقیق اثر بسته‌بندی‌های مختلف شامل بسته‌بندی در شرایط خلاء، بسته‌بندی در شرایط اتمسفر اصلاح شده و بسته‌بندی هوا بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل نگهداری شده در دمای یخچال مورد بررسی قرار گرفت. نمونه‌ها شامل سه تیمار و سه تکرار بود که به مدت 10 روز در دمای یخچال نگهداری و از نظر تغییرات برخی خصوصیات شیمیایی شامل: Totalو pH و بارمیکروبی(شمارش باکتری‌های مزوفیل هوازی) و حسی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که نمونه‌های بسته‌بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده در پایان دوره‌ی نگهداری، نسبت به بسته‌بندی در شرایط خلاء و بسته‌بندی هوا کیفیت بهتری داشتند. تغییرات فاکتورهای شیمیایی و همچنین رشد بار میکروبی نیز در نمونه‌های بسته‌بندی شده در اتمسفر اصلاح شده در مقایسه با دو نوع بسته‌بندی دیگر کندتر بود. با توجه به نتایج می‌توان نتیجه‌گیری کرد که بسته‌بندی فیله ماهی تیلاپیا نیل تحت شرایط اتمسفر اصلاح شده باعث افزایش زمان ماندگاری شده و مدت نگهداری و عرضه فیله تازه ماهی را افزایش می دهند. Volatile Nitrogen (TVN), Peroxide Value (PV) 

واژه‌های کلیدی: صنایع غذایی دریایی، کیفیت ماهی، فرآوری
متن کامل [PDF 489 kb]   (5268 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
دریافت: 1392/6/17 | پذیرش: 1392/6/19 | انتشار: 1392/6/19
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA
نظرات کاربران
نظر ارسال شده توسط نام يا پست الكترونيك در تاریخ 1392/9/1
maryam_yazdani90@ymail.com



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mashayekhi F, Morady Y, Ashraf Gohari A, Jafar M, Zarea G, R.G. A. Effects of different packaging methods on microbial, chimerical and sensory properties of Nile (Tilapia Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) fillets during refrigerator storage. isfj 2013; 22 (1) :85-100
URL: http://isfj.ir/article-1-875-fa.html

مشایخی فرناز، مرادی یزدان، گوهری اردبیلی اشرف، محمدزاده میلانی جعفر، زارع گشتی قربان، رضوانی گیل کلائی علیرضا. اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال. مجله علمي شيلات ايران. 1392; 22 (1) :85-100

URL: http://isfj.ir/article-1-875-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 22، شماره 1 - ( 1-1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645