[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 22، شماره 1 - ( 1-1392 ) ::
جلد 22 شماره 1 صفحات 184-175 برگشت به فهرست نسخه ها
یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)
سید مهدی حسینی فرد* 1، مراد شاکر خشرودی ، سیده حوری بیکایی ، نرمین عزت رحیمی ، مجید رازقی منصور
چکیده:   (10526 مشاهده)
The present study examined the effects of different levels of plant protein (soybean meal) on biochemical parameters heamolymph of freshwater crayfish (Astacus leptodactylus). For this purpose, the effects of different levels of soybean meal protein including 0%, 30%, 50%, 70%, and 100% diet on some biochemical parameters and ion heamolymph of freshwater crayfish were evaluated after 60 days of trial. Sampling of 75 samples crayfish with apparently healthy heamolymph was carried out at the end of the testing period. Based on the results, with increasing soybean meal in the diet, the amount of glucose, cholesterol, triglyceride, creatinin and total protein had a significant decrease compared to the control group. A significant difference was observed in the amount of serum enzymes activities between control group and the other treatments. The amount of Bun, calcium, and sodium were not significantly different between treatments. Also, the amount of K, Fe and P in the diets containing soybean meal had a significant decrease compared with the control group. *Corresponding author
واژه‌های کلیدی: تغذیه، سخت پوستان، جیره غذایی، فاکتورهای خونی
متن کامل [PDF 249 kb]   (2827 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1392/6/18 | پذیرش: 1392/6/18 | انتشار: 1392/6/18
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hosseinifard S, Shaker Khoshroudi M, Beikaee S, Ezzatrahimi N, Razeghi Mansour M. The effects of different levels of soybean meal replaced by fish meal on biochemical parameters heamolymph of freshwater crayfish (Astacus leptodactylus). isfj 2013; 22 (1) :175-184
URL: http://isfj.ir/article-1-883-fa.html

حسینی فرد سید مهدی، شاکر خشرودی مراد، بیکایی سیده حوری، عزت رحیمی نرمین، رازقی منصور مجید. یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus). مجله علمي شيلات ايران. 1392; 22 (1) :175-184

URL: http://isfj.ir/article-1-883-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 22، شماره 1 - ( 1-1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645