|
|
|
 |
اطلاعات |
 |
|
You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیلههای فیل ماهی (Huso huso) دودی طعمدهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال بهمن لطیفی، سید جواد ابوالقاسمی، امیررضا شویک لو، مینا احمدی، یاسمن اعتمادیان، ویدا قائمی چکیده - متن کامل (PDF)
ساختار تاکسونومیک، پراکنش مکانی و روند تغییرات زمانی جمعیت اپندیکولارینها در آبهای ساحلی شمال بوشهر – خلیج فارس رضوان موسوی ندوشن، منیر غیاث آبادی چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد) عباس زمانی، آناهیتا غفاری چکیده - متن کامل (PDF)
تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) سید پژمان حسینی شکرابی، سید بیژن سید علیخانی، مهدی شمسایی مهرجان، سید هادی سیدالحسینی، حامد منوچهری چکیده - متن کامل (PDF)
مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال شهاب نقدی، مسعود رضائی، نادر بهرامی فر چکیده - متن کامل (PDF)
اثرات حمام عصاره هیدروالکلی گزنه (Urtica dioica) بر شاخصهای ایمنی و خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)آلوده شده با
قارچ ساپرولگنیا
نرگس عالیشاه، فرید فیروزبخش، زیبنده محرابی چکیده - متن کامل (PDF)
تأثیر سطوح مختلف شوری و منابع کربن در سیستم تولید توده زیستی (Biofloc) محمدحسین خانجانی چکیده - متن کامل (PDF)
سن، رشد و مقدار زیتوده ماهی سفید (Rutilus frisii, Kamensky, 1901)
در آبهای ایرانی دریای خزر
غلامرضا دریانبرد، حسن فضلی، سید امین اله تقوی مطلق، غلامعلی بندانی، اکبر پورغلامی مقدم چکیده - متن کامل (PDF)
تامین نیازهای تغذیهای دام و انسان از فانوسماهیان امیررضا شویک لو، یزدان مرادی چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی عملکرد رشد و میزان فعالیت آنزیمهای پروتئازی بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین تکیاخته عباس زمانی، مریم خواجوی چکیده - متن کامل (PDF)
تاثیر پساب شهری بر ساختار ماهیان در رودخانه سقز، استان کردستان زانیار فتحی، نصراله احمدی فرد چکیده - متن کامل (PDF)
پرورش توام مرحله نوزادگاهی میگوی پا سفید غربی ( (Litopenaeus vannamei با تراکم های مختلف جلبک قرمز (Gracilaria corticata) حجت اله فروغی فرد، محمدرضا زاهدی، کیومرث روحانی قادیکلائی، مریم معزی، عیسی عبدالعلیان چکیده - متن کامل (PDF)
تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی
و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (4 درجه سانتیگراد)
مینا سیف زاده چکیده - متن کامل (PDF)
اثر عصاره پلی ساکارید جلبک الوا (Ulva rigida) بر فعالیت آنزیمهای گوارشی
و فراسنجههای بیوشیمیایی میگوی پاسفید غربی (Litopeneaus vannamei)
پریا اکبری، رها فدایی راینی چکیده - متن کامل (PDF)
تاثیر دما، pH، نمک، اسانس برگ نارنج و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته
در کنترل باکتری Salmonella typhimurium در برگر کپور نقرهای لاله رومیانی، مهرنوش تدینی چکیده - متن کامل (PDF)
مقایسه اثرسنجی محلول پرفیش با مالاشیت سبز و فرمالین در کنترل آلودگی قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در مراحل مختلف تفریخ سید عبدالحمید حسینی، سید محمدجلیل ذریه زهرا، ابوالفضل سپهداری، محمدمیثم صلاحی، اسماعیل کاظمی چکیده - متن کامل (PDF)
رفتار تغذیه ای لارو ماهی فلاور (Blood Parrot × Texas Cichlid) با تغذیه از Ceriodaphnia quadrangula و ناپلیوس Artemia franciscana در شرایط روشنایی و تاریکی امیدوار فرهادیان، سجاد پهلوانی، نصرالله محبوبی صوفیانی چکیده - متن کامل (PDF)
اثرات تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر تغییرات آنزیمی و یونی پلاسمای
سمینال مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
اسماعیل کاظمی، ایمان سوری نژاد، علیرضا قائدی، سید علی جوهری، زهرا قاسمی چکیده - متن کامل (PDF)
یافته علمی: مطالعه تنوع، تراکم و غلظت فیتوپلانکتونی در تنش تابستانی پارامترهای زیستمحیطی مطالعه موردی: تالاب بینالمللی گمیشان) سپیده عمرانی، وحید خیرابادی، اکرم علی اکبریان قناتی چکیده - متن کامل (PDF)
یافته علمی: بررسی شکل شناختی لانههای خرچنگ Ocypode rotundata (Miers, 1882) در سواحل جنوبغربی جزیره قشم مجتبی نادری، فاطمه پیشه ورزاد چکیده - متن کامل (PDF)
Back to Original Issue
|
|
|
|
|
با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است |
|
|
|