Journal archive for Google Scholar Robot!
ISFJ
مجله علمی شیلات ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 34, Number 2 (2025-7)
Quantitative and qualitative study of the microalgae growth, Chlorella vulgaris in deep aquifer well water of Sistan
مقاله علمی – پژوهشی: مطالعه کمی و کیفی رشد ریز جلبک Chlorella vulgarisدر آب چاه ژرف سیستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Population parameters and exploitation status of banana jellyfish (Catostylus perezi, Ranson, 1945) in the northern waters of the Oman Sea
مقاله علمی – پژوهشی: شاخصهای جمعیتی و وضعیت برداشت عروس دریایی موزی (Catostylus perezi, Ranson, 1945) در آبهای شمالی دریای عمان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of sodium alginate extraction conditions using a central composite design from the brown seaweed Sargassum angustifolium
مقاله علمی – پژوهشی: بهینهسازی استخراج آلژیناتسدیم با استفاده از طرح مرکب مرکزی (CCD) از جلبک دریایی قهوهای Sargassum angustifolium
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of some imported foods from shrimp breeding centers on positive real-time PCR tests for white spot virus and their ability to infect post-larvae
مقاله علمی – پژوهشی: تاثیر برخی غذاهای وارداتی مراکز تکثیر میگو با آزمایش واکنش زنجیرهای پلیمراز (Real time PCR) مثبت ویروس لکه سفید و توانایی آنها در آلودگی پستلاروها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of biomass and distribution of dominant plant communities in Anzali Wetland
مقاله علمی – پژوهشی: بررسی زیتوده و گستره جوامع گیاهی غالب در تالاب انزلی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Influence of different cooking methods on the lipid and essential polyunsaturated fatty acids (omega-3) contents of bighead carp (Hypophthalmichthys nobilis) fillet
مقاله علمی – پژوهشی: تأثیر انواع روشهای پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles