[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ تأثیر برخی شاخص‌های تغییر اقلیم بر توسعه ظرفیت پرورش قزل‌آلای رنگین‌کمان حوضه رودخانه بشار (استان کهگیلویه و بویراحمد)
ابوالحسن راستیان نسب، محمود بهمنی، سید عبدالحمید حسینی، محمدمیثم صلاحی اردکانی، اسماعیل کاظمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ رتبه بندی عوامل مؤثر بر توسعه صادرات میگوی ایران به کشور چین
حسین سعیدی، یزدان مرادی، عباس مختاری آبکناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ همبستگی بین آلودگی میکروپلاستیک و عناصر با پتانسیل سمیت در رسوبات سواحل جنوب غربی دریای خزر
فرشته حاجی آقایی قاضی محله، جاوید ایمانپور نمین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ اثر خوراکی سطوح مختلف کیتوزان بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و شاخص‌‌های ایمنی- بیوشیمیایی سرم خون فیل ‌ماهی (Huso huso) انگشت‌قد
محمود محسنی، فاطمه فداکارماسوله، مصطفی کرمی نسب، دنیا ذاکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ تاثیر نوع حلال بر میزان بازده استخراج و خواص آنتی‌اکسیدانی پلی‌فنول‌ها و آلژینات از جلبک‌های قهوه‌ای Sargassum cristaefolium و Nizimudinia zanardinii جمع‌آوری شده از سواحل شمالی دریای عمان
سلیم شریفیان، ملیکا ناظمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ شاخص‌های رشد و محتوای اسیدهای چرب عضله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با خوراک کاملاً گیاهی حاوی سطوح مختلف اسیدهای چرب تک غیر اشباع و نسبت‌های لینولئیک اسید به لینولنیک اسید
زهرا محمودی کیا، احمد ایمانی، رامین مناف فر، فرزانه نوری، رضا جلیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by