[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 29، شماره 4 - ( 8-1399 ) ::
جلد 29 شماره 4 صفحات 71-61 برگشت به فهرست نسخه ها
مقاله علمی-پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیب اسید‌‌های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina)
پریا اکبری 1، محسن علی2 ، امین غلامحسینی2 ، زهرا امینی خویی3
1- دانشگاه دریانوردی
2- دانشگاه شیراز
3- موسسه تحقیقات شیلات چابهار
چکیده:   (2204 مشاهده)
این مطالعه به بررسی عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina) پرداخته است. پست لارو میگوها با متوسط وزن 01/0±86/0 گرم با 3 نوع رژیم غذایی حاوی 5/0، 1و 5/1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا و رژیم غذایی شاهد (فاقد عصاره) به ‌‌مدت 60 روز تغذیه شدند (مجموعاً 4 تیمار و هر تیمار 3 تکرار). بهترین درصد وزن بدست آمده (35/21 ±38/141 درصد)، ضریب رشد ویژه (55/0 ±69/1 درصد) و میزان کارایی پروتئین (42/0 ±79/2 درصد) در میگوهای تغذیه شده با 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. در رژیم‌‌های حاوی 5/0 و 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا میزان اسیدهای چرب چند زنجیره غیر اشباع به ‌‌صورت معنی‌‌داری افزایش یافت (05/0>p). میزان آراشیدونیک اسید (6- n4: 20)، لینولئیک اسید (6- n2: 18) و دیکوزا هگزانوئیک اسید (3- n6: 22) در میگوهای دریافت‌کننده 5/0 و 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا به‌‌ طور معنی‌‌دار بیشتر از تیمار شاهد بود (05/0>p). از اینرو، استفاده از عصاره جلبک دونالیلا در سطح 1 گرم بر کیلوگرم غذا برای بهبود عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب بدن در میگوی پاسفید غربی پیشنهاد می‌‌گردد.
واژه‌های کلیدی: عملکرد رشد، جلبک دونالیلا، ترکیب اسیدهای چرب، میگوی پاسفید غربی
متن کامل [PDF 567 kb]   (597 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: فيزيولوژي آبزيان
دریافت: 1398/8/6 | پذیرش: 1399/8/10 | انتشار: 1399/8/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Akbary P, Ali M, Gholamhosseini A, Amini khoei Z. Growth performance and fatty acid composition in shrimp, Litopenaeus vannamei fed with different concentrations of Dunaliella salina extract. isfj 2020; 29 (4) :61-71
URL: http://isfj.ir/article-1-2307-fa.html

اکبری پریا، علی محسن، غلامحسینی امین، امینی خویی زهرا. مقاله علمی-پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیب اسید‌‌های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina). مجله علمي شيلات ايران. 1399; 29 (4) :61-71

URL: http://isfj.ir/article-1-2307-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 29، شماره 4 - ( 8-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4660