[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: دوره 21، شماره 1 - ( 1-1391 ) ::
جلد 21 شماره 1 صفحات 78-65 برگشت به فهرست نسخه ها
تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی
ندا خسروی بختیاروندی ، عبدالمحمد عابدیان کناری* 1، رجب محمد نظری ، چنگیز مخدومی
چکیده:   (15023 مشاهده)
 

نمونه‌برداری در روزهای 7 ، 10، 15، 20، 25، 30، 35، 40 و 50 پس از تخم‌گشایی انجام گرفت. نتایج رشد نشان داد که میانگین (± 47/8 و 41/0±انحراف استاندارد) آن بترتیب 01/0±33/483 میلی‌گرم بود. بررسی تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه ماهی سفید در مراحل مختلف رشد و تکامل لاروی، از روز 7 تا روز 50 پس از تخم‌گشایی، نشان داد که ترکیب اسید آمینه‌های لارو ماهی سفید تغییرات معنی‌داری را از خود نشان می­دهد. مقایسه ترکیب اسید آمینه­ی لارو ماهی سفید و روتیفر همبستگی قوی و معنی‌داری را نشان می­دهد، اما در مقایسه با روتیفر، ضریب همبستگی غذای خشک بالاتر بود. این نتایج نشان دادند که ظاهراً هیچ عدم تعادل عمده و مهمی در پروفیل اسید آمینه­های ضروری دارای توازن و تعادل کمتری بود. در طول این مطالعه اسید آمینه­های متیونین، لیزین، آرژنین، ترئونین و هیستیدین بعنوان اسیدهای آمینه محدود کننده ظاهر شدند و بیشترین تفاوت بین ترکیب اسید آمینه­ی لارو و غذای مصرفی را از خود نشان دادند.<span lang="FA" style="color: black font-family: " b="" compset"="" font-size:="" 12pt="" mso-ascii-font-family:="" "times="" new="" roman"="" mso-hansi-font-family:="" roman""="">

 
واژه‌های کلیدی: آبزی‌پروری، تغذیه، جیره غذایی، ماهی سفید
متن کامل [PDF 366 kb]   (3469 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1391/9/27 | پذیرش: 1394/4/9 | انتشار: 1394/4/9
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khosravi Bakhtiarvandi N, Abedian Kenari A, Nazari R, Makhdoomi C. Changes in growth and amino acid composition of Rutilus frisii kutum during larval development . isfj 2012; 21 (1) :65-78
URL: http://isfj.ir/article-1-592-fa.html

خسروی بختیاروندی ندا، عابدیان کناری عبدالمحمد، نظری رجب محمد، مخدومی چنگیز. تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی. مجله علمي شيلات ايران. 1391; 21 (1) :65-78

URL: http://isfj.ir/article-1-592-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 21، شماره 1 - ( 1-1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645