You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی وضعیت خروج آبزیان از بخشهای مختلف تور ترال ماهی به روش پاکت در آبهای ساحلی چابهار نوراله جهانتیغ، سعید گرگین، منوچهر بابانژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، راندمان تغذیه، ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) و کیفیت آب محیط پرورش حسین آدینه، محمد هرسیج، عافیه ناظر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان تجمع سموم آلدرین، دیازینون و اندرین در بافت عضله خوراکی ماهیان اقتصادی تالاب انزلی مینا سیف زاده، علی رضا ولی پور، قربان زارع گشتی، علی اصغر خانی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخصهای
ایمنی ذاتی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
پریا اکبری، محسن علی، سیاووش سلطانیان، امین غلامخسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و تعیین میزان برخی عناصر فلزی درماهیان رودخانه ارس در محدوده استان آذربایجان شرقی (95-1394) مسطوره دوستدار، محمود رامین، حسن نصرالله زاده، محمدعلی افرایی، رحیمه رحمتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه مریم عزیزخانی، فهیمه توریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی روند تکامل دهان و تعیین اندازه آن در لارو و بچه ماهی
سیاه کولی (Vimba vimba)
سارا جلالی، شهلا جمیلی، محمد صیاد بورانی، احسان رمضانی فرد، ابوالفضل سپهداری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر آنزیم فیتاز و سبوس گندم موجود در جیره غذایی بر برخی شاخصهای رشد و عملکرد جذب فسفر در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگار محمدی، سید پژمان حسینی شکرابی، مهدی شمسایی مهرجان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی رشد و میزان چربی و کلروفیل ریزجلبک Chlorella vulgaris
در سطوح مختلف نیتروژن، فسفر و دوره نوری با استفاده
از طراحی مرکب مرکزی (CCD)
آریا وزیرزاده، حامد مقدس زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی مکمل های غذایی باکتری Pediococcus acidilactici و قارچ خوراکی Agaricus bisporus بر شاخص-های ایمنی موکوس پوست ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو ذرات نقره سید رضا خالقی، سیدعلی اکبر هدایتی، حدیثه کشیری، حامد پاکنژاد، سید حسین حسینی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده
از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris)
و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)
فاطمه نوغانی، قربان زارع گشتی، یزدان مرادی، مینا سیف زاده، ژاله خوشخو، یاسمن اعتمادیان، صغری کمالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن سطوح مختلف مکمل پودر زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیبات شیمیایی لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) محمد شیخ اسدی، جلیل ذریه زهرا، احمد رفیعی پور، لاله یزدان پناه گوهرریزی، قنبر سیرپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
کارایی ابزار صید بکار برده شده در صید ماهی شیر (Scombromoros commerson) با تاکید بر تورهای گوشگیر در دریای عمان- آبهای ساحلی
استان سیستان و بلوچستان
عباس حسینی، شیروان عنایتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی سمیت سوسپانسیون آبی نانوذرات مگنتیت(Fe3O4)
بر شاخصهای زیستی آب شور (بارناکل) و آب شیرین (روتیفر)
سکینه مشجور، مرتضی یوسف زادی، مجتبی علیشاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
یافته علمی: ردیابی تغییرات بیان ژن ویتلوژنین در کبد و تخمدان ماهی سفید دریای خزر(Rutilus frisii Kutum) در مواجهه با فیتواستروژن های جنیستئین و بتاسیتوسترول داود محمدرضائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
یافته علمی: اثرات میزان غذادهی بر رشد و کارایی تغذیه بچه ماهی صبیتیSparidentex hasta در مرحله نرسری مجتبی ذبایح نجف آبادی، منصور طرفی موزان زاده، اسمعیل پقه، جاسم غفله مرمضی، جواد جسینی، شاهپور مهرجویان، رحیم اصولی، حمید سقاوی، جواد منعم، رضا نهاوندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue