|
|
|
 |
اطلاعات |
 |
|
You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زندهمانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس (Hediste diversicolor) سعید چراغی، رضا طاعتی، ذبیح اله پژند چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی شیمی رسوبات پیرامون قفسهای پرورش ماهی در منطقه جنوبی دریای خزر (منطقه نوشهر) حسن نصراله زاده ساروی، ولی الله محمدزاده، عسگر منعمی، فریبا واحدی، محمد علی افرایی بندپی، مهدیه بالویی، آسیه مخلوق، عبداله نصراله تبار، احد احمدنژاد، غلارضا دریانبرد چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی عملکرد زیستی GnRH نوترکیب به عنوان القاء کننده تخمریزی در ماهی طلایی (Carassius auratus) صدیقه محمدزاده، سکینه یگانه، فاطمه مرادیان، مسعود رکابی چکیده - متن کامل (PDF)
تاثیر مکمل بتائین جیره غذایی بر شاخصهای رشد، شاخصهای خون شناسی و مقاومت بچه ماهیان شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) در برابر تنش شوری مصطفی جوانمرد، جواد میردار هریجانی، احمد قرایی، علی ارشدی چکیده - متن کامل (PDF)
مقایسه عملکرد نانو هیدروژلهای گیاهی به عنوان فیلترهای زیستی در جذب نیتریت از پساب مزارع پرورش ماهی فاطمه دارابی تبار، وحید یاوری، سید علی اکبر هدایتی، محمد ذاکری، حسین یوسفی چکیده - متن کامل (PDF)
مقایسه تطبیقی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ژلاتین استخراج شده از فانوس ماهی Benthosema pterotum Alcock, 1890) ) و ژلاتین گاوی فهیمه عسگر زاده، مریم عطایی، نسرین چوبکار چکیده - متن کامل (PDF)
تعیین متوسط غلظت کشنده علفکش بنسولفورون متیل در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) فاطمه رحمانی خانقاهی، شیلا امیدظهیر، عبدالعلی موحدی نیا، مریم آخوندیان چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر مانسون زمستانه بر تنوع دوکفه ای های (Bivalves) مناطق زیر جزرومدی سواحل شمالی دریای مکران (رمین، بریس، پسابندر) مهران لقمانی، پروین صادقی، نورمحمد صفایی چکیده - متن کامل (PDF)
افزودن میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758 ) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری سیده سکینه طالبیان نیک، حجت اله علمداری چکیده - متن کامل (PDF)
تفاوت شاخصهای بهبود سلامت قلب در ترکیب اسیدهای چرب خاویار دریایی و پرورشی فیل ماهی (Huso huso) دریای مازندران شهرزاد بریمانی، مسعود هدایتی فرد، علی معتمدزادگان، عباس بزرگنیا چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی رسیدگی جنسی و مورفوهیستولوژی گناد در مولدین
ماهی زبرا Danio rerio تحت تأثیر پروبیوتیک
Lactobacillus plantarum زهره سعیدی، علیرضا میرواقفی، امیر رضا عابد علم دوست، حمید فرحمند، رقیه صفری چکیده - متن کامل (PDF)
مدل توسعه عملکرد صادراتی میگوی پرورشی ایران با رویکرد نظریه دادهبنیاد محمدرضا طالعی پور، سید عبدالله حیدریه، حسین خانزادی، یونس وکیل الرعایا چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی برخی از ویژگیهای تولید مثلی قزلآلای رنگینکمان در رودخانه بهشتآباد چهارمحال و بختیاری یزدان کیوانی، مسیب عالیپور، عیسی ابراهیمی چکیده - متن کامل (PDF)
اثرات تغذیه با پودر جلبک اسپیرولینای (Spirulina platensis) ریزکپسوله شده و غیر کپسوله بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی جوجههای گوشتی (راس 308) متین شکوری، منصور رضایی، یداله چاشنی دل، رضا صفری، حامد قلی پور چکیده - متن کامل (PDF)
اعتبارسنجی و بکارگیری یک روش آنالیز جهت اندازه گیری میزان آلایندههای آلی پایدار در نمونههای ماهی قزل آلای رنگینکمان (Onchorhynchus mykiss) جمعآوری شده از بازار تهران میترا بیات، محمد صابر تهرانی، فرزاد کبارفرد، سید واقف حسین، حسن یزدان پناه چکیده - متن کامل (PDF)
ترجیح غذایی بچه ماهیان شیپ (Acipenser nudiventris Lovetski, 1828) در استخرهای خاکی شاهپور غلامی، بهرام فلاحتکار، ایرج عفت پناه، بهمن مکنت خواه، اسحق رسولی چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی میزان آلودگی میکروبی آبهای سطحی رودخانه گرگر بر اساس استانداردهای جهانی مینا آهنگرزاده، حسین هوشمند، سیمین دهقان مدیسه، سیدرضا سیدمرتضائی چکیده - متن کامل (PDF)
تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی اسید آراشیدونیک بر شاخصهای رشد و بازماندگی ماهی گورخری (Danio rerio) علیرضا خیابانی، عبدالصمد کرامت، حسین اورجی، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی، همایون حسین زاده صحافی چکیده - متن کامل (PDF)
اثرات تحتکشنده نانوذرات نقره بر سطوح آنزیمهای متابولیک و آنتیاکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) سراج بیتا چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد باکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقرهای طی نگهداری در یخچال مریم صادقی، علی ارشدی، جواد میردار هریجانی، فاطمه حدادی چکیده - متن کامل (PDF)
Back to Original Issue
|
|
|
|
|
با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است |
|
|
|