|
|
|
 |
اطلاعات |
 |
|
You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رسوبات تالاب چغاخور عیسی ابراهیمی درچه، پژمان فتحی، علیرضا اسماعیلی، ابراهیم متقی چکیده - متن کامل (PDF)
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) سید حسن جلیلی، ناصر صداقت، فاطمه نوغانی چکیده - متن کامل (PDF)
تاثیر هورمون 17 آلفا متیل تستوسترون بر تغییر جنسیت ماهی کالیکو (Labeotropheous foellobroni ) همایون حسین زاده صحافی، آریا اشجع اردلان، جمشید سیفی چکیده - متن کامل (PDF)
پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis) علی سالارپوری، سیامک بهزادی، محمد صدیق مرتضوی، محمد درویشی، محمد رضا طاهری زاده، آرموند کشیشیان چکیده - متن کامل (PDF)
تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن عیسی شکیب، مرضیه موسوی نسب چکیده - متن کامل (PDF)
ساختار ژنتیکی قزل آلای رنگین کمان پرورشی Oncorhynchus mykiss اسپانیایی و آمریکایی ابوالفتح علیپور، سالار درافشان، احمد قاسمی چکیده - متن کامل (PDF)
تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال مرضیه غلامزاده، ابراهیم حسینی، سهیل اسکندری، هدایت حسینی چکیده - متن کامل (PDF)
اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال فرناز مشایخی، یزدان مرادی، اشرف گوهری اردبیلی، جعفر محمدزاده میلانی، قربان زارع گشتی، علیرضا رضوانی گیل کلائی چکیده - متن کامل (PDF)
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 Rutilus frisii kutum Kamensky,) زهرا محمودی، حمید علاف نویریان، بهرام فلاحتکار، مجید رضا خوش خلق چکیده - متن کامل (PDF)
مقایسه نسبت جایگزینی کپور ماهیان هندی با کپورماهیان مرسوم در استخر خاکی استان خوزستان سیدعبدالصاحب مرتضوی زاده، فرخ امیری، محمد یونس زاده فشالمی، همایون حسین زاده صحافی، حسین هوشمند چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس ملیکا ناظمی، عباسعلی مطلبی، شهلا جمیلی، پرگل قوام مصطفوی، علی ماشینچیان چکیده - متن کامل (PDF)
تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر مهرنوش نوروزی، علی ناظمی، محمد پورکاظمی، محمد هادی سمیعی، فاطمه دانشور، آمنه امیر جنتی چکیده - متن کامل (PDF)
مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم مهران یاسمی، محمد رضا قمی مرزدشتی، طاهره دارنهال، بهروز محمدزاده، هومن امینی چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم علیرضا یوسفی، مرضیه موسوی نسب، محسن گواهیان چکیده - متن کامل (PDF)
یافته علمی کوتاه: بررسی پرورش ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در استخرهای خاکی با تراکم های مختلف در آب شیرین حسین پیری، سعید یلقی، منصور شریفیان چکیده - متن کامل (PDF)
یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) سید مهدی حسینی فرد، مراد شاکر خشرودی، سیده حوری بیکایی، نرمین عزت رحیمی، مجید رازقی منصور چکیده - متن کامل (PDF)
Back to Original Issue
|
|
|
|
|
با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است |
|
|
|