[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: کسب رتبه نشریه برجسته
..
موسسه تحقیقات شیلات ایران

AWT IMAGE

..
پایگاه‌های نمایه کننده
بانک نشریات کشور (مگیران) 
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)
سیویلیکا



 logo
https://www.stomaeduj.com/wp-content/uploads/2019/12/publons.png
Cabi
scholar.google





..
Journal DOI

AWT IMAGE
10.18869/acadpub.isfj

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 30، شماره 6 - ( 10-1400 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ اثرات سطوح مختلف جایگزینی پودر ملخ صحرایی (Schistocerca gregaria) بر عملکرد رشد، بقا، ترکیبات بیوشیمیایی و آنزیم‌‌های هضمی روده بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) ص. 12-1
[English Abstract] هادی اسدی ، حمید علاف نویریان ، مجیدرضا خوش خلق ، رقیه صفری
چکیده (2200 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (522 دریافت)  
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌بررسی رشد، زنده مانی و بد‌شکلی ناشی از القاء تریپلوئیدی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان به‌وسیله شوک گرمایی ص. 24-13
[English Abstract] داود ضرغام ، کمیل رزمی ، طیبه باشتی
چکیده (1717 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (463 دریافت)  
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ برخی عوامل خطرساز بر تولید ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان با تأکید بر شاخص‌‌های میکروبی و فلزات سنگین آب مزارع حاشیه رودخانه هراز ص. 42-25
[English Abstract] مریم قیاسی ، حسن نصراله زاده ساروی ، حسن فضلی ، رضا صفری ، سید محمد وحید فارابی ، محمد بینائی ، زهرا یعقوب زاده ، عین اله زارع ، شهریار بهروزی ، فرشیده حبیبی
چکیده (1768 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (392 دریافت)  
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئین‌‌های هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی ص. 61-43
[English Abstract] مهداد مهدابی ، مهدی شمسایی مهرجان ، هومن رجبی اسلامی
چکیده (1558 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (682 دریافت)  
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص کیفی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان تازه ص. 82-63
[English Abstract] مرضیه ببری ، نازنین زند
چکیده (1319 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (299 دریافت)  
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ نانو ریزپوشانی پپتیدهای زیست‌‌فعال حاصل از آبکافت آنزیمی ضایعات میگو با پوشش ترکیبی نانولیپوزوم-کیتوزان و ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی، آنتی‌‌اکسیدانی و ضد فشار خونی محصول ص. 95-83
[English Abstract] سکینه یگانه ، سهیل ریحانی پول
چکیده (1383 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (388 دریافت)  
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ بررسی آلودگی میکروپلاستیک در رسوبات بستر ناحیه ساحلی جنوب دریای خزر ص. 110-97
[English Abstract] میلاد محیطی ، جاوید ایمانپور نمین ، مسعود ستاری ، مجتبی شکراله زاده طالشی
چکیده (2186 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1269 دریافت)  
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ تأثیر نانوذره سلنیوم، ویتامین‌های C و E ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های ایمنی و آنزیم‌های کبدی فیل‌ماهی (Huso huso) پرورشی جوان ص. 125-111
[English Abstract] علی حسین پور زلتی ، میرحامد سید حسنی ، حسین آدینه ، تورج سهرابی
چکیده (1717 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (484 دریافت)  
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ ارزیابی میزان رشد، ‌‌توده زنده و محتوای رنگدانه‌‌های جلبک Dunaliella salina پرورش یافته در آبهای ژرف سیستان ص. 143-127
[English Abstract] علی خسروانی زاده ، عبدالعلی راهداری ، ساحل پاکزاد توچایی
چکیده (1290 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (307 دریافت)  
XML مقاله علمی – پژوهشی:‌ تهیه پخشینه رژیمی با استفاده از پکتین و ژلاتین حاصل از پوست کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ارزیابی آن طی پنج هفته نگهداری در یخچال ص. 156-145
[English Abstract] حسن جلیلی ، مینا سیف زاده
چکیده (1333 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (434 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS

با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4660