|
|
|
 |
اطلاعات |
 |
|
You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک رضا پورغلام، مصطفی شریف روحانی، رضا صفری، علی اصغر سعیدی، محمد بینایی، راحله نجفیان، زهرا بانکه ساز، محمد جواد تقوی، ابوالفضل سپهداری چکیده - متن کامل (PDF)
ارزیابی صید و ذخایر ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris caspia ) در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1375 الی 1390 علی اصغر جانباز، حسن فضلی، رضا پور غلام، داود کر، شهرام عبدالملکی چکیده - متن کامل (PDF)
استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس شهلا جمیلی، احمدرضا گوهری کاخکی، سودابه سعیدنیا، پریسا پرمه، جمیله فیروزی، بایرام محمد قرنجیک، منصور صدریان چکیده - متن کامل (PDF)
شاخص های تغذیهای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان) مهدیه چراغی شوی، تورج ولی نسب، محمود حافظیه چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس علی اصغر خانی پور، س فتحی، ی فهیم دژبان چکیده - متن کامل (PDF)
فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniaeدر محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا لاله رومیانی چکیده - متن کامل (PDF)
تاثیر عوامل خطر محیطی در بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) رودخانه هراز به روش Logistic Regression ابوالفضل سپهداری، علی اصغر سعیدی، شاپور کاکولکی، فرشیده حبیبی کوتنایی، علیرضا باباعلیان چکیده - متن کامل (PDF)
قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E ابراهیم ستوده، عبدالمحمد عابدیان کناری، صابر خدابنده چکیده - متن کامل (PDF)
تأثیر اعمال دورههای طولانی مدت گرسنگی و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بدن در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1969) سکینه شیروان، بهرام فلاحتکار، حمید علاف نویریان، علیرضا عباسعلیزاده چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونیهای پرورشدهندگان ماهیان گرم آبی (مطالعه موردی استان گیلان و مازندران) حسن علیپور، محمد رضا تورجی چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی عوامل انسانی و موقعیت زمانی و مکانی موثر بر وقوع حوادث شغلی در صنعت ماهیگیری در ایران (1390-1386) سید شمسالدین علیزاده، سید باقر مرتضوی، محمد مهدی سپهری چکیده - متن کامل (PDF)
پایش زیستی فلزات سنگین (Pb, Cd, Fe, Zn, Ni, Cu) توسط بافت های مختلف سیاه ماهی فلس ریز (Capoeta damascina) در رودخانه سزار، استان لرستان اردوان فرهادی، وحید یاوری چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus بابک کرمی، یزدان مرادی، عباسعلی مطلبی، سیدابراهیم حسینی، مهدی سلطانی چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی سیده فاطمه مویدی، مرضیه موسوینسب چکیده - متن کامل (PDF)
یافته علمی کوتاه: اولین گزارش میگوی Macrobrachium nipponense در تالاب های آلاگل،آلماگل و آجی گل استان گلستان غلامعلی بندانی، حسینعلی خوشباور رستمی، فرهاد کیمرام، امید صدیقی، داود میرشکار چکیده - متن کامل (PDF)
Back to Original Issue
|
|
|
|
|
با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است |
|
|
|