|
|
|
 |
اطلاعات |
 |
|
You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مقاله علمی-پژوهشی: معرفی برخی شاخصهای سرم، ایمنی و خون به عنوان شاخص سلامت در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) عاری از عوامل بیماریزای خاص مریم قیاسی، محمد بینایی، ابولفضل سپهداری، سید محمد جلیل ذریه زهرا، رضا صفری، شاپور کاکولکی، مهتاب یارمحمدی، محدث قاسمی، محمد جواد تقوی چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی:ارزیابی و مقایسه مدل مفهومی رفتار مصرفکنندگان میگو در نواحی سهگانه جغرافیایی کشور سهیل ریحانی پول، علیرضا عالیشاهی، افشین عادلی چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: استانداردسازی صید به ازاء واحد تلاش (CPUE) تون زردباله
(Thunnus albacares) با استفاده از روش خطی عمومی (GLM)
در صید گوشگیر آبهای ایرانی دریای عمان سید حسام کاظمی، سید یوسف پیغمبری، پرویز زارع، سعید گرگین چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: بررسی رشد جمعیت و تولیدات سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani
با تغذیه از جیرههای مختلف رحیمه رحمتی، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی، مژگان روشن طبری، مسطوره دوستدار چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: استفاده از روش Real-Time PCR به منظور شناسایی بیماریهای ویروسی اخطار کردنی (IPN، VHS و IHN) در مولدین قزلآلای رنگین کمان نسل پایه ماهیان عاری از عوامل بیماریزای خاص (SPF) سید جلیل ذریه زهرا، مهتاب یارمحمدی، سید داود حسینی، محمد پورکاظمی، رضوان اله کاظمی، ابوالفضل سپهداری، محدث قاسمی، شاپور کاکولکی، محمدرضا مهرابی، علیرضا شناور ماسوله، مریم قیاسی چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا
(Dunaliella salina) پریا اکبری، محسن علی، امین غلامحسینی، زهرا امینی خویی چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصارههای آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال یاسمن فهیم دژبان، مونا معراجی چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: ارتباط برخی متغیرهای محیطی حاصل از تصاویر ماهوارهای با شاخص صید بر واحد تلاش (CPUE) ماهی هوور معمولی (Thunnus tonggol Bleeker, 1851) در آبهای دریای عمان علی حقی وایقان، بهروز آتشبار کنگرلوءی، فرهاد کی مرام چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: اثر عصاره و فوکوئیدان جلبک سارگاسوم (Sargassum sp.) بر شاخصهای رشد، ایمنی و آنتی اکسیدانی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) مجید خانزاده، آریا وزیرزاده، احمد فرهادی چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: بررسی تولید مثل ماهی گیش خال سفید (Carangoides malabaricus Bloch and Schneider,1801) درخلیج فارس ودریای عمان (آبهای استان هرمزگان) غلامرضا بام، احسان کامرانی، فرهاد کیمرام، شهلا جمیلی، محمدرضا فاطمی چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: آلودگی میکروپلاستیک در رسوبات تالاب انزلی، جنوب غربی دریای خزر
(استان گیلان) مجید راستا، مسعود ستاری، مجتبی شکرالله زاده طالشی، جاوید ایمان پور نمین چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی:تاثیر کود ورمی کمپوست و سایر کودهای آلی بر فراوانی پلانکتون، شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی نورس ماهی سفید دریای خزر (Rutilis kutum) مجید حبیب نیا، سمیه بهرام چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: محاسبه و بکارگیری شاخص کیفیت آب در آبهای ساحلی حوزه جنوبی دریای خزر حسن نصراله زاده ساروی، آسیه مخلوق، فریبا واحدی، علی عابدینی، کامران عقیلی، عبداله نصراله تبار چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: ارزیابی وضعیت تغذیه گرایی تالاب تنودر شهرستان دورود مهدی مهدی نسب، خسرو عزیزی چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: تأثیر منابع مختلف کربوهیدرات بر عملکرد رشد، ترکیب بدن، قابلیت هضم پذیری و آنزیمهای کبدی و گوارشی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) محمود محسنی، رضا طاعتی، شهرام دادگر، علیرضا علیپور چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: اثرات روشهای مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus) محسن صبری آذر، سید پژمان حسینی شکرابی، مهدی شمسایی مهرجان، فاطه نوغانی چکیده - متن کامل (PDF)
مقاله علمی-پژوهشی: مدلسازی پراکنش مکانی ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) با استفاده از رگرسیون لجستیک در آبهای خلیج فارس منا قیطران پور، هادی پورباقر، سهیل ایگدری چکیده - متن کامل (PDF)
یافته علمی کوتاه: فعالیت ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزلآلای رنگینکمان ریحانه بورد، لاله رومیانی چکیده - متن کامل (PDF)
Back to Original Issue
|
|
|
|
|
با کسب مجوز از دفتر کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیات و فنآوری مجله علمی شیلات بصورت آنلاین می باشد و تعداد محدودی هم به چاپ می رساند. شماره شاپای جدید آن ISSN:2322-5998 است |
|
|
|